'Slušaj svoje srce': U prodaji ulaznice za najpoznatiju večer domaće glazbe

„Slušaj svoje srce“ velika je humanitarna akcija Narodnog koja će vrhunac imati na glazbeno-scenskom spektaklu, Danu najbolje domaće glazbe.

Već tradicionalno, zadnja srijeda u siječnju rezervirana je za taj dan. I ovaj put će se razvući crveni tepih, svjetla pozornice bit će usmjerena na trenutno najveće glazbene zvijezde u zemlji, dodijelit će se najprestižnija nagrada publike - Bilo naroda. Narodni je ove godine ipak otišao korak dalje i odlučio cijeloj svečanosti dati i humanitarnu notu.

Upravo te večeri, 29. siječnja u City Plazi u Zagrebu, privest će kraju veliku akciju „Slušaj svoje srce“. Cilj je prikupiti značajna novčana sredstva koja će proslijediti u pet kliničkih bolničkih centara u zemlji. Čelni ljudi bolnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku odlučit će kako ih je najbolje iskoristiti na dječjim bolničkim odjelima.

Priključi se i ti kupnjom ulaznica za Dan najbolje domaće glazbe. Za taj ekskluzivni glazbeno-scenski spektakl karte su prvi put u prodaji, a svoju nabavi OVDJE. Cijena je 100 kuna, a Narodni će cijeli prihod od prodaje ulaznica donirati.

Kao i uvijek, uoči proglašenja pjesme godine prema izboru slušatelja najslušanijeg radija, njih više od milijun tjedno, nastupit će svih 10 finalista koji su ušli u uži izbor. Ovako je to izgledalo na početku godine u Muzeju Mimara.

Osim što ćeš 29. siječnja u City Plazi imati priliku uživo čuti najveće hitove 2018. Narodni ovaj put priprema i poseban dodatak – nastup Vesne Pisarović i Nine Badrić kojoj će ovo biti dobra priprema za veliki koncert u Areni Zagreb. Ona je i dvostruka slavljenica Dana najbolje domaće glazbe.

Ako za taj dan već imaš neki plan ili ne stigneš nabaviti ulaznicu na vrijeme, postoje i drugi načini da se uključiš u ovu lijepu humanitarnu priču. Pozivom na broj 060 9003 možeš donirati 6,25 kuna s PDV-om.

Za dječje bolničke odjele diljem zemlje novac možeš uplatiti i na žiro račun.

Multivalutni transakcijski račun u Addiko Bank d.d.

IBAN: HR 78 2500 00915011 49898

SWIFT adresa/BIC Addiko Bank d.d. Zagreb: HAABHR22

Upute za uplatu:

Primatelj: Hrvatski radijski forum

Broj računa: HR 78 2500 00915011 49898

Poziv na broj: datum uplate, npr. 06122019

Opis plaćanja: Za humanitarnu akciju “Slušaj svoje srce”

Slušaj svoje srce jer srce zna da bismo učinili sve za djecu, a zajedno možemo sve.

Linker
15. travanj 2024 16:56