Sony Xperia XZ2 – zabavite se do krajnjih granica

Novi Xperia XZ2 je sve što tražite jer donosi ekstremnu zabavu na vaš dlan. Veliki prošireni 5,7-inčni HDR Full HD+ 18:9[i] zaslon fenomenalan je za uživanje u omiljenim filmovima i serijama, i to uz nevjerojatan prikaz boja i kontrasta. Motion Eye™ kamera je pomaknula fotografiranje i snimanje do krajnjih granica! Dobila je revolucionarnu nadogradnju pa se može pohvaliti prvim 4K HDR filmskim snimanjem na smartphoneu na svijetu. Idealno za bilježenje nezaboravnih trenutaka, kao što su prvi koraci vašeg djeteta ili obiteljski izlet. Snimajte svoj život i zabilježite ga u vrhunskom kontrastu, s mnoštvom detalja i u vjernim bojama. Super slow motion videosnimanje je također nadograđeno sa 960fps pa možete snimiti sve one trenutke koji prođu u sekundi u Full HD-u i impresionirati svoje prijatelje snimkama.

3D Creator aplikacija dodatno je poboljšana pa uz kreiranje 3D skenova objekata ili lica prijatelja u manje od minute uz pomoć glavne kamere, možete napraviti i 3D skenove same sebe koristeći prednju kameru – oživite svoj selfie u 3D-u i otvorite bezbrojne mogućnosti u 3D avatar svijetu. (Sigurno vas čeka bezbroj zahtjeva prijateljica da i njima napravite 3D selfie.)

Stvoren za ultimativni i jedinstven doživljaj zabave, XZ2 uključuje novo haptičko iskustvo – dodaje percepcijski osjećaj dodira pa možete osjetiti svoje iskustvo gledanja sadržaja uz Dynamic Vibration System. To će se posebno svidjeti gejmerima u vašoj obitelji, a daje vam i poseban doživljaj kada slušate glazbu. Moćni prednji zvučnici imaju i S-Force Front Surround pa su najglasniji Xperia zvučnici do sada.

Uz sve to, XZ2 ima i novi dizajn s fluidnom 3D staklenom površinom. Elegantan dizajn je u kontrastu sa izdržljivom vanjštinom, koju čine Corning® Gorilla® Glass 5 staklo i metalni okvir, pa XZ2 može svašta podnijeti i super leži u ruci. Pokreće ga najsuvremeniji Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform sa X20 LTE-om pa ćete uživati u munjevitim brzinama preuzimanja sadržaja koje volite. Vrhunske specifikacije podržavaju i velika 3180 mAh baterija i najučinkovitija kontrola potrošnje energije ikada.

Sve u svemu, Xperia XZ2 je smartphone koji će vas oboriti s nogu – veliki, prošireni, pregledan zaslon, 4K HDR filmsko snimanje, Super slow motion, otpornost na vodu i prašinu (IP 65/68), vrhunski zvuk i najmoćniji procesor, PS4 Remote Play... Bezbroj je argumenata zašto je XZ2 idealan izbor ako tražite smartphone koji redefinira pojam zabave i pomiče granice do kraja! I da, 3D selfie koji će vas u sekundi izdvojiti iz mase!

Linker
24. travanj 2024 04:41