#splashljeto nikad nije bilo zabavnije

Postanite ambasador dobrog osjećaja, osvojite nagrade i ludo se zabavite na Vodenom planetu Terma Tuhelj. Male ovisnike o adrenalinu očekuju nezaboravni spustovi kojima neće odoljeti ni njihovi roditelji

Adrenalinska vodena zabava

S dva nova tobogana Terme Tuhelj ultimativni su hit ovoga ljeta! Neopisiv je osjećaj spuštati se vrtoglavom brzinom na atrakciji dugoj 113 metara postavljenoj na dvanaestmetarskoj platformi. Specijalni efekti s prozirnim trakama koje puštaju svjetlo unutar tube u dužini od 20 metara pružaju vrhunski doživljaj - kao da letite kroz prozirno staklo!

promo

Oni najhrabriji neće propustiti još jednu novu adrenalinsku poslasticu za nesputani osjećaj slobodnog pada s 12 metara visine.

Veliko sunčalište okruženo prekrasnom prirodom, osam atraktivnih bazena među kojima je i onaj s valovima, vožnja rijekom s gumovima, koktel bar u vodi, bogati animacijski program za klince – nema kraja igri i zabavi!

#splasdogađanja

Svake subote i nedjelje, a ponekad i u tjednu od 14 sati Vodeni planet pretvara se u veliku pozornicu. Mini tuheljska olimpijada, kulinarski show uz Mariju Borić, adrenalinski dan, bubble football, nezaobilazna Tuheljska noć, Zumba festival by Marijana Maček, vježbanje uz Marija Valentića, cirkusanti u kući…, samo su dio bogatog Art&Fun programa za sve generacije.

Da ljetni praznici itekako mogu biti zanimljivi i aktivni znaju svi mališani koji su barem jednom sudjelovali u Art&Spa školi koja je dio popularnog All inclusive light“ paketa u kojem 2 djece ostvaruje gratis boravak. Srijedom i subotom male kreativce i umjetnike očekuje posebna art animacija, petkom art radionica uz prvu doktoricu umjetnosti Mirjanu Smolić, a u međuvremenu obilje igre kroz koju će naučiti kako je izgledao radni dan krapinskog pračovjeka, tko su bili vitezovi i dvorske dame ili kako se izraditi nakit.

A svake subote ljubitelji vina i umjetnosti uživat će u već tradicionalnom Art&Wine festivalu u atriju hotela Well****, uz nagrađivana vina najpoznatijih zagorskih vinara i sjajne koncerte. Ovogodišnji festival u znaku je vina Sever, Zdolc, Prekratić i Emino, a za glazbeni dio zaduženi su Maja Vučić, Ana Busturić, The Southern bend, Tomislav Goluban, Puhački orkestar Lipa, Saša Lozar, Groovy cakes bend i Damir Kedžo.

promo

I ti si naš ambasador!

Ovog ljeta nastavlja se uspješan projekt Postani ambasador Terma Tuhelj. Želite li baš vi postati ambasador dobrog osjećaja, pronađite neku od označenih top lokacija za fotkanje na Vodenom planetu i podijelite sretne trenutke na Instagramu uz #splashljeto #termetuhelj. Možda baš vi osvojite ulaznice za kupanje. A ljubitelji splash ljeta neće propustiti nagradnu igru na internet stranici Terma Tuhelj s bogatim nagradama poput neodoljivog šopinga s prijateljicama, vikend paketa u Termama Olimpia i putovanja u vrijednosti tisuću kuna agencije Kompas.

Budite aktivni, istražite Zagorje

Proljeće je kao stvoreno za aktivnosti u prirodi. Biciklizam, trčanje, nordijsko hodanje održat će kondiciju, pomoći u borbi protiv kilograma i oblikovati tijelo, a jedinstvena ljepota Hrvatskog zagorja pružit će nezaboravan doživljaj odmora. Hrvatska je zaista jedinstavena destinacija za koju možemo reći da je zaista puna života.

promo

HTZ

Više informacija na: http://www.terme-tuhelj.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:17