Spoj suvremene umjetnosti i spa tretmana u hotelu Bellevue

Otok Lošinj ove jeseni poziva vas da uživate u nenadmašnom spoju umjetnosti i lakoće opuštanja. Od 28. 9. do 5. 10. postanite dio ekskluzivnog Art & Beauty programa i posjetite internacionalnu izložbu suvremene umjetnosti u lošinjskom 5* hotelu Bellevue. Izložba, organizirana u suradnji s Josip Konta Art Studijom, Galerijom Libar i Patrizio Contemporary Galleryjem, donosi vrijedne umjetnine Lucija Fontane, Piera Gilardija, Ede Murtića, Josipa Vanište i drugih inozemnih i domaćih umjetnika.

Osim za izložbu suvremene umjetnosti, u hotelu Bellevue na Lošinju su se pobrinuli za vrhunski spa experience. Gostima se na raspolaganju nalaze četiri Art & Beauty Spa tretmana u trajanju od 30 do 50 minuta. Preporučujemo Michelangelo II Divino masažu, nakon koje ćete se osjećati božanski.

Uz to, Art & Beauty program uključuje i korištenje sadržaja u Bellevue Spa Clinic, poput saune, relax zone, unutarnjeg i vanjskog bazena s morskom vodom. Dodatno, Bellevue Spa Clinic trenutno je jedino mjesto u Hrvatskoj na kojem je moguće isprobati neinvazivni lifting lica Ultheraphy. Svi oni koji izaberu Art & Beauty program i žele osvježiti svoj izgled uz Ultheraphy, imaju mogućnost besplatnog podizanja obrva.

Budite dio ekskluzivnog Art & Beauty programa i uživajte u spoju umjetnosti i wellness tretmana u 5* hotelu Bellevue.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
26. travanj 2024 00:02