Sretna Desetka Avenue Malla – najbolji dan za shopping i makeover u beauty corneru

Za sve posjetitelje, svakog 10. u mjesecu Avenue Mall organizira super dan za shopping s najboljim popustima u gradu, a da bi bio još zanimljiviji posjetitelji će moži uživati i u makeover beauty kutku.

Savki mjesec Sretna Desetka shoppingu daje dašak mode i zabave, ali i vrijednih nagrada za svoje posjetitelje.

U odličnoj atmosferi uz dobru glazbu, Sretna Desetka je zamišljena baš kao „Dan za mene“ u kojoj je sve posloženo kako bi svojim posjetiteljima omogućili povoljniji shopping u više od 60 trgovina i zabavu za cijelu obitelj. P

Za pripadnice ljepšeg spola ovog mjeseca pripremili smo beauty corner s profesionalni makeover timom. Saznajte najnovije trendove u modnom svijetu i koji se krojevi nose ove sezone – savjetuje naša stilistica Alma Premerl Zoko.

Uz savjete stilistice, prepustite se u ruke naše Batiste frizerke i make-up artistice koje promoviraju najnovije make-up i hairstyle proizvode. One će se potruditi da izgledate besprijekorno za večernji izlazak.

Za sve posjetitelje pripremili smo i super poklone koje ćemo upotpuniti darovima Batiste. Svatko tko se pridruži kompletnom makeoveru od glave do pete, čeka kreativni izazov u kojem mogu osvojiti poklon bon Avenue Malla u vrijednosti 1.000 kn.

Uživajte u danu provedenom u vašem najdražem shopping centru.

Linker
20. travanj 2024 10:28