Getty Images/iStockphoto
RAVAN ILI ŠPICASTI?

Što nanošenje i oblik vašeg ruža govore o vašoj osobnosti

Iako su se sjajila vratila na velika vrata, ruževi su i dalje najčešće prvi odabiru kod šminkanja usana.

Ponuda nijansi i boja je iznimno velik, a na vama je da odaberete savršen ruž koji će odgovarati vašoj puti, stilu i izričaj. Osim nijanse, prilikom kupovanja ruža za usne možete naići na zakrivljeni, okrugli ili špicasti vrh, međutim svaka žena nakon određenog perioda korištenja svoj ruž oblikuje kako njoj najviše odgovara. U nastavku vam otkrivamo što oblik ruža govori o vašem karakteru.

Špicasti vrh

Iznimno ste ljubazna osoba i obitelj vam je na prvom mjestu, ali ste također uvijek spremni za akciju. Odličan ste timski igrač i imate izvrsne organizacijske sposobnosti, ali nerijetko znate biti kritični prema okolini.

Ravan vrh

Dosta ste konzervativni i moralna načela su vam na prvom mjestu. Iznimno ste pouzdani i racionalni, ali često brinete oko svega. Unatoč brizi, uvijek ste spremi pomoći prijateljima, a u poslu svaki zadatak obavljate savjesno i primjereno. Držite do sebe, volite ostaviti dobar dojam, ali niste opsjednuti svojim izgledom.

Young woman applying lipstick at a cafe
Getty Images

Ravan vrh sa središnjim zadebljanjem

Po prirodi ste jako radoznali i pravi ste avanturist. Otvoreni ste i iznimno brzo sklapate prijateljstva. Obitelj vam je na prvom mjestu, a jedino na što reagirate iznimno temperamentno jest laganje i muljanje.

Oštro udubljeni vrh

Krase vas entuzijazam i kreativnost, a najsretniji ste kad možete nekome pomoći. Vrlo ste veseli i energični te zaljubljive prirode. Obožavate biti u centru pažnje, a najteže vam pada kada niste u kreativnom okruženju.

Close up beautiful luxury young woman applying lip liner to nude red lips. Close up shot and make up cosmetic of woman putting lipstick on her lip.
Getty Images/iStockphoto

Okrugli vrh

Iznimno ste izravni i velikodušni. Odlično se snalazite u prostoru, a inteligencija i šarm će vas izvući iz najdelikatnijih situacija, bez obzira radi li se o privatnom ili poslovnom planu.

Oštri kosi vrh

Najvažnija vam je vaša sloboda, a paralelno obožavate biti u centru pažnje. Vjerujete kako su pravila ovdje da bi se kršila, a za one koje volite ste spremni učiniti baš sve. Poznati ste po tome što dijelite dobre savjete i imate strpljenja poslušati tuđe probleme.

Beautiful woman with long hair
Getty Images

Oštri rubovi sa strana

Vaš život je pravi tulum, obožavate se zabavljati i putovati. Iznimno ste brbljavi, ali i željni pažnje. Mana je što ste ponekad jako tvrdoglavi i impulzivni.

Linker
17. travanj 2024 20:26