Stvoreno. Testirano. Odobreno. U Smashbox studiu L.A.

"Sve najbolje dolazi iz foto studija. To je srž naše kreativnosti i energije ", kaže suosnivač brenda i fotograf Davis Factor. Šali se da je njegova ljubav prema ljepoti i šminci dio DNA. Jer uistinu, on je praunuk Max Factora, osnivača prve profesionalne šminke za potrebe filma.

1990. godine Davis zajedno sa svojim bratom Deanom osniva Smashbox studio u L.A.-u, koji ubrzo postaje najpopularnijji foto studio u Los Angelesu, gdje su stvarane fotografije za potrebe vodećih modni časopisa, kampanja brendova i covere albuma poznatih glazbenih zvijezda.

promo

Davis Factor, fotograf i suosnivač brenda Smashbox.

Rad s makeup-om u teškim uvijetima studija (jaka rasvjeta, vrućina itd) te konstantno napredovanje tehnologije (slike visoke rezolucije) od kojih se na slikama dalo lako razaznati suha koža, pore, bore te promjena boje pudera, natjeralo ih je da razmisle o stvaranju make-upa koji će biti savršen, dugotrajan, otporan i nosiv od scene do ulice.

»U fotografskim studijima izuzetno je važno koristiti dugotrajan make up, budući da bilo kakav prekid snimanja zbog dodatnih korekcija, utjecalo na tijek snimanja i energiju svih sudionika«, kaže Davis, koji je snimao zvijezde kao što su Cameron Diaz i Angelina Jolie.

1996. lansiraju Smashbox kozmetiku koja je savršeno odgovarala čemu su težili. Besprijekoran make up koji pruža osjećaj udobnosti i njihova izuzetna dugotrajnost tijekom dugih snimanja – bez dodatnih korekcija.

Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up.

Danas je Smashbox jedan od top selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i drugi.

promo

Vlada Haggerty „VladaMua“ koju još i zovu „kraljica usana“ je ukrajinska make-up artistica na Instagramu s 814,000 pratitelja koja radi nevjerojatne lip-art lookove. Možda ste čulo o njoj jer je optužila Kylie Jenner za krađu njenih ideja za lasniranje svoje make-up linije za usne. Njen signature su luksuzne kreacije s kapljicama koje cure s usana te ujedno izrađuje najskuplji makeup za usne. Njena uloga u Smashbox Cosmetics je Lip Editor –in-chief, a zadatak joj je kreiranje makeup-A kategoriji usana i sve što je vezano za usne. Smashbox make up možete potražiti u Mueller parfumerijama u Zagrebu: Trg Bana Josipa Jelačića, Arena centar, Garden Mall, u Splitu: City Centar One i u Rijeci: WTC.

Za vas smo odabrali nekoliko top proizvoda ovog dugo očekivanog brenda u Hrvatskoj koji su ujedno ključ za postizanje besprijekornog i dugotrajnog izgleda šminke.

Smashbox je najpoznatiji po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu. Trenutno zaglađuje pore, linije i bore te produžuje trajnost pudera. Cijena: 30ml/298kn.

promo

Be Legendary Lipstick –linija ruževa za usne, dugotrajnih, itnenzivnih boja koja su nevjerojatno ugodni na usnama zbog dodataka vitamina A i E za dodatnu njegu. Cijena: 205kn.

promo

Studio Skin 14hour Wear Hydrating Foundationtekući puder ugodan na koži tijekom cijelog dana te savršene postojanosti boje pod svim svjetlima. Modni urednici i make-up artisti odmah su uočili prednosti ovog poizvod zbog njegovog baršunastog završnog izgleda, zaglađene pore, linije i bore. 14 sati besprijekornog izgleda pudera. Cijena: 339kn

promo

Step by Step Contour Palette - komplet od tri nijanse koje su vam potrebne za savršeno konturiranje (mat highlighter,hladni konturing i brončani/topli) s priloženim kistom za konturiranje i how-to upute ovisno o obliku vašeg lica. Dostupno i u obliku s3 olovke za preciznije konturiranje. Cijena: 401kn

promo

Kad su uočili da makeup artisti upotrebljavaju sjenila koje koriste kao eye liner-e i za popunjavaje obrva, napravili su Photo Matte Eyes palettepaletu svilenih, mekanih i bogato pigmentiranih sjenila, koja se mogu koristiti za obrve i kao eye-lineri. 14 mat nijansi sjenila plus dvostrani aplikator. Naime, ako želite intenzivniji izgled sjenila slobodno navlažite aplikator. Cijena: 502kn

Linker
16. travanj 2024 08:16