wet n wild Hrvatska

Sve što niste dosad znali o jednom od najpopularnijih make up brendova u svijetu

  • 10.12.2019. u 13:09

  • Autor:
    • Promo

Već više od 30 godina kozmetički brand „wet n wild“ kreira trendove prilagođene ženama svih dobnih skupina, tipova i boja kože, a dobar balans pristupačnosti cijena i kvalitete čine ga jednim od najcjenjenijih i najprodavanijih brandova dekorativne kozmetike diljem svijeta.

Wet n wild kozmetiku od 2013. godine može se pronaći u gotovo svim BIPA poslovnicama diljem Hrvatske. Pažljivo birajući proizvode i prateći trendove već godinama upotpunjuje stalke poslovnica te uveseljava klijentice. Kako bi uvijek bili u trendu redovito se prate potrebe tržišta te se stoga i kolekcije često mijenjaju.

12 STVARI KOJE (MOŽDA) NE ZNATE O WET n WILD KOZMETICI

1. Mi smo „Cruelty free“ – naši proizvodi nikada nisu testirani na životnjama! Jeste li ikad naišli na naš prekrasan simbol zečića i zapitali se o čemu se radi? Ako da, onda znamo što vas je privuklo; zasigurno volite životinje kao i mi! Naš simbol zečića je zapravo simbol udruge PETA, projekta „Beauty Without Bunnies“ koji je predan iskorjenjivanju testiranja na životinjama čiji smo i mi ponosni član!

 

2. wet n wild osnovan je u Los Angelesu 1979. godine kada je po prvi puta lansirao ruževe i lakove za nokte po povoljnim cijenama. Te iste cijene zadržane su i danas!

3. Naši proizvodi su oduvijek imali dobar balans pristupačnosti cijena i kvalitete na tržištu!

4. Mi smo pouzdan i odličan smjer za sve ljubitelje ljepote, za svaku dob, etničku pripadnost, boju kože i ekonomski status. Dakle, u osnovi, bez obzira tko ste ili gdje se nalazite, imamo proizvod za vas!

5. Mi ostvarujemo uspješna partnerstva sa slavnim osobama za promoviranje i stvaranje nevjerojatnih proizvoda i izgleda.

6. Mi mislimo na vaše zdravlje! U studiji provedenoj u Sjevernoj Americi u kojoj se testiralo više od 400 ruža za usne, wet n wild ruževi zauzeli su top poziciju kao brand s najmanje ili ništa olova. Stalno radeći na poboljšanju naših proizvoda predstavljamo i nove ruževe s još boljom formulom.

 

7. Volimo našu crnu olovku za oči baš kao i svi ostali a to znamo jer se svakih 20 sekundi diljem svijeta proda jedna. To su 3 olovke po minuti i 1,5 milijuna olovaka godišnje!

 

8. Naši tekući ruževi korišteni su od strane make-up umjetnika i slavnih osoba. Prozvan je tekućim ružem koji odgovara svakom tonu kože.

 

9. Slavni nas vole. Evo nekoliko naših potvrđenih fanova: Alexis Bledel, Alyson Hannigan, Angela Basset, Jessica Biel, Mary Louise Parker, Rachel Bilson, Meryl Streep, Paris Hilton, Rosalyn Sanchez, Solange Knowles i Claire Danes a popis se širi i dalje.

10. Stalno stvaramo inovacije! Svake godine lansiramo mnoge nove proizvode! Trenutno u gotovo svim Bipa poslovnicama možete pronaći naše novitete!

 

11. Mi slušamo naše kupce i fanove! Pridružite nam se i pratite nas na Facebook i Instagram stranici.

www.facebook.com/wetnwildcroatia/

www.instagram.com/wetnwildcroatia/

12. U svakom trenutku pomažemo milijunima ljudi diljem svijeta da se osjećaju ljepše i  sigurnije. Mi to jednostavno volimo!

Tagovi