Getty Images/iStockphoto
Naruči 200, uštedi 100, osvoji 1000

Swedish Spa – najbolji način da razbudite svoja osjetila i stvorite oazu mira u vlastitoj kupaoni

Svakodnevni stres uzrokovan poslom i obavezama najbolje je izbaciti iz sebe uz dobar spa tretman. Iako nam je prva pomisao odlazak u kozmetički centar, od sada si upravo jedan od najboljih načina opuštanja možete priuštiti i kod kuće.

Swedish Spa Salt Crystals piling za tijelo, šifra 34022 (84,90 kn)

Započnite svoje uživanje uz kupku u koju je idealno ubaciti nekoliko kapi ulja za opuštanje. Swedish Spa kapi za opuštajuću kupku relaksaciju već samim sastavom od ulja uljane repice i badema, a eterično ulje lavande dodatno će vam pružati osjećaj smirenosti.

Nikako nemojte zaboraviti na piling tijela koji je potrebno raditi jednom do dva puta tjedno, a Swedish Spa Crystals piling u sebi sadrži kristale soli i bademove ljuskice koje će na nježan, ali istovremeno efikasan način ukloniti odumrle stanice kože. Specifičan vodenasto-cvjetni miris s nježnim morskim tonovima umiriti će vam misli i um, a koža će nakon pilinga biti svježa i blistava.

Kako bi potaknuli cirkulaciju, idealna je opcija sapun koji ujedno pruža blagi piling i masažu tijela. Ne samo što će očistiti vašu kožu, nego će istovremeno pospješiti krvotok, a ljuskice oraha će učiniti vašu kožu glatkom i sjajnom.

Swedish Spa Smooth Rocks sapun za piling i masažu, šifra 34021 (19,90 kn)

Završetak svog spa tretmana kod kuće upotpunite dubinskom i kvalitetnom hidratizacijom svoje kože. Idealni balans u revitalizaciji kože donosi koktel hidratizirajućeg vitamina E, uljane repice badema te alge Alaria esculente koji se nalaze u Mirror Ocean ulju za tijelo. Ne morate brinuti o ostavljanju tragova na odjeći jer se ulje iznimno brzo upija, a može poslužiti i kao podatna podloga za masažu tijela.

A dašak ljeta u jeseni unesite pomoću bogatog kremastog maslaca za tijelo koji kombinira kokosovo ulje, shea maslac te ulja uljane repice i badema. Istovremeno će dubinski nahraniti vašu kožu i u potpunosti opustiti sva vaša osjetila.

Proizvode za vlastitu spa oazu pronađite na Oriflame stranici, a ujedno iskoristite trenutnu akciju! Svaki novi korisnik koji se registrira kao Oriflame član za prvu narudžbu u iznosu 200 kuna, Oriflame mu umanjuje račun za 100 kuna. Također, ako se pohvali kod nas s novim članstvom i ovim odličnim gratisom od 100 kuna, ulazi u poseban natječaj. Najsretnijih troje novih članova tako ima mogućnost osvojiti pakete Oriflamea u vrijednosti od čak 1000 kuna!

Sve što treba je upisati svoj novi članski broj i objasniti zašto je postao član Oriflamea. Nećemo se ljutiti ako je zbog ovog popusta od 100 kuna za prvu narudžbu, jer ponuda je zaista super! Ako nemate ideju za narudžbu ne brinite, mi smo se potrudili i osmislili prijedlog narudžbe za Vas. A sada u shopping!

Swedish Spa Whipped Waves maslac za tijelo, šifra 34025 (47,90 kn), Swedish Spa Mirror Ocean ulje za tijelo, šifra 34024 (47,90 kn), Swedish Spa Smooth Rocks sapun za piling i masažu, šifra 34021 (19,90 kn), Swedish Spa Tranquil Drops ulje za opuštajuću kupku, šifra 34019 (49,90 kn), Swedish Spa Salt Crystals piling za tijelo, šifra 34022 (84,90 kn)

Linker
20. travanj 2024 05:39