Tajna je u maskama. Kako do meke i glatke kože zimi

Ako i volite zimu, nju sigurno ne voli vaša koža. Zimsko razdoblje sa sobom nosi neugodnu suhoću kože, osobito lica, ruku i nogu. Oštri zimski uvjeti diktiraju neka sasvim nova pravila, pa su upravo maske nezamjenjiv dio beauty rutine.

Maske za lice poznate su još iz starih vremena kao efikasan način njegovanja lica. Sadrže veću koncentraciju aktivnih sastojaka koji učinkovitije hidratiziraju kožu, a koncentrirani sastojci ciljano su namijenjeni određenom tipu kože. No, kod određenih maski, poput IROHA Nature, fantastično je i to što, osim što su nevjerojatno učinkovite, omogućuju da se njegujete, doslovce, od glave do pete s profesionalnim rezultatima kod kuće.

Njega lica

Koži je ponekad jednostavno potreban predah, a za to su odlične detox maske. Predstavljajući revoluciju u tretmanima ljepote, maske s drvenim ugljenom pokazale su se idealnim izborom za dubinsku detoksikaciju, poput IROHA Nature maske u crnoj maramici. Miteseri i nečistoće pred ovim maskama nemaju šanse, a s djelovanjem u petnaest minuta i trenutnim učinkom mogu se pohvaliti Detox Peel-off maska i Trake za čišćenje pora nosa.

Hidratacija, regeneracija i sprečavanje starenja kože – tri su ključne stvari potrebne zreloj koži. Kolagen i hijaluronska kiselina nužni su sastojci ako želite sakriti tragove umora i bore. IROHA Nature intenzivna pamučna maramica za lice preporučena je od strane estetskih liječnika i stručnjaka, a kožu čini elastičnom, mekšom i blistavom. Tragove umora sada je, srećom, vrlo lako izbrisati, a za to su zaduženi IROHA Nature intenzivni flasteri.

Njega ruku

Suhe, crvene i ispucale – moraju li ruke svake zimi nastradati? Upravo su one dio tijela koji je, uz lice, najviše izložen vremenskim uvjetima pa im je zimi važno osigurati pojačanu njegu. IROHA Nature maske rukavice za ruke i nokte donose inovativnu formu dvoslojne rukavice koja stvara efekt saune za intenzivno djelovanje u 15 minuta. Suhoj i ispucaloj koži godit će IROHA Nature maske sa serumom breskve ili one s arganovim uljem. Zreloj koži potrebna je njega koja osim što štiti čuva i čvrstoću kože te sprečava njezino starenje, a upravo to omogućuju IROHA Nature antiage maske u rukavicama za ruke i nokte s biserima.

Njega stopala

Skrivene od pogleda pod debelim slojem čarapa i cipela, zimi je vrlo lako zaboraviti na njegu stopala. No, činjenica je da stopala baš i ne vole cijeli dan biti zatočena u teškoj, vlažnoj obući. Baš kao i ostatku tijela, stopalima je zimi potrebna pojačana hidratacija. IROHA Nature maske čarape sa serumom breskve i maske čarape s arganovim uljem pružit će im potrebne hranjive sastojke i onaj divan, mekani osjećaj. Osim toga, zima je idealno vrijeme i da se konačno riješimo tvrde kože i natisaka na stopalima. IROHA Nature maske čarape za eksfolijaciju stopala s lavandom za suha i gruba stopala, pružaju progresivnu eksfolijaciju u 7 do 10 dana i potpomažu obnavljanje stanica.

Linker
26. travanj 2024 00:36