Gloria 25 godina

"Tajna uspjeha Glorije, kao i vrhunskog sportaša, jest u energiji, snazi, volji i želji, ali i u kvalitetnim ljudima"

Prvi put u povijesti Glorije otisnuto je izdanje s 25 naslovnica, koje krasi 25 domaćih zvijezda. Jedna od njih je i boksačica, Ivana Habazin. S njom smo razgovarali o tome kako je dijelila svoj život s Glorijom, a ekskluzivno donosimo i uvid u snimanje naslovnice.

Prvi put u povijesti Glorije otisnuto je izdanje s 25 naslovnica, koje krasi 25 domaćih zvijezda. Jedna od njih je i boksačica, Ivana Habazin. S njom smo razgovarali o tome kako je dijelila svoj život s Glorijom, a ekskluzivno donosimo i uvid u snimanje naslovnice.

"Gloriju najčešće čitam kod frizera - što je barem dvaput mjesečno - jer je zbog intenzivnog sportskog ritma i stalnih putovanja ne stignem redovito kupovati. Kao sportašicu najviše me zanimaju teme o zdravlju i ljepoti, a s obzirom na to da često putujem i pišem blog o putovanjima, rado pročitam i putopisne reportaže. Privuku me i tekstovi o poznatim osobama, primjerice o boksaču Vladimiru Kličku, s kojim me je svojedobno upoznao moj sadašnji, a njegov bivši trener James Ali Bashir - pa sam pet mjeseci prije svih znala da više nije u vezi s glumicom Hayden Panettiere. Prvih brojeva Glorije se ne sjećam jer sam bila klinka u vrtiću, ali dobro pamtim prvi tekst o sebi otprije osam godina i odličnih fotografija Ivana Posavca. Dobro sam ga izmučila jer nisam bila navikla na snimanja u kojima otkrivam i svoju ženstvenu stranu. Tajna uspjeha Glorije, kao i vrhunskog sportaša, jest u energiji, snazi, volji i želji, ali i u kvalitetnim ljudima koji stoje iza svega. Drago mi je, stoga, što iza mene stoji i tim HEP-a, sponzora koji je lani u rujnu podržao i moju obranu titule svjetske prvakinje.

Ivana Habazin je ambasadorica HEP-a, koji je iznimno ponosan na vrhunsku sportašicu.

U Ivani su prepoznali vrijednosti koje HEP podržava promičući dugi niz godina hrvatske vrhunske sportaše. Ona je njihov partner koji svojim radom promiče hrvatsku kvalitetu i izvrsnost.

S obzirom da je sport najveći promotor Hrvatske, njenih ljudi i vrijednosti u svijetu, HEP je već godinama jedan od najvećih prijatelja hrvatskog sporta, prateći niz sportova, sportaša i reprezentacija, ali i podržavajući niz sportskih događanja u Hrvatskoj. U posljednjih desetak godina, kao prijatelj i promotor sporta, HEP je sponzor mnogih hrvatskih sportskih saveza, potičući dugu i vrijednu tradiciju hrvatskog sportskog duha. Ulaganje u sport je važan dio HEP-ova programa društveno odgovornog poslovanja, a pomoć i podrška uspješnim sportskim reprezentacijama i sportašima dugogodišnja praksa tvrtke.

Iz HEP-a poručuju: "Mi znamo prepoznati pravu energiju!"

Linker
27. travanj 2024 01:47