Talijanski modni i lifestyle brend Replay, postao je službeni jeans partner nogometnom klubu Paris Saint-Germainu!

  • 14.11.2019. u 16:14

  • Autor:
    • Promo

Tvrtka Fashion Box, koja stoji iza brenda Replay, potpisala je ugovor s međunarodno priznatim nogometnim klubom Paris Saint-Germain, pa tako u naredne 4 sezone postala službeni partner kluba i igrača.

Francuski prvoligaš PSG i Replay, udružuju snage na projektu gdje će raditi na razvoju ekskluzivnih kolekcija koje će već početkom 2020. biti dostupne na službenim PSG stranicama, a moći će se kupiti i u Replay trgovinama te na Reverto webshopu.

Uspješna Replay Hyperflex+ kampanja na čelu s brazilskim napadačem odlično je utjelovila snagu i rastezljivost Hyperflex jeansa te oduševila sportaše diljem svijeta, stoga je nastavak suradnje  za naredne 4 sezone poskočio na ljestvici izazova, gdje će Replay ovaj put snage udružiti s cijelom prvom postavom PSG-a!

 

Zanimljiva kolaboracija za osnovu ima zajedničku težnju ka povezivanju mlade, fizički aktivne i modno osviještene publike širom svijeta koja prepoznaje istinske vrijednosti i kvalitetu, a nevjerojatna nacionalna raznolikost u samo jednom timu dodatan je potencijal modne priče koja poštuje individualnost te se njome inspirira!

Najtraženiji jeans sezone pronađite u Replay storeovima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Zadru i na Reverto webshopu.

Tagovi