Gloria 25 godina

"Točno se zna gdje je granica koju ne prelazite, i ja to cijenim"

Prvi put u povijesti Glorije otisnuto je izdanje s 25 naslovnica, koje krasi 25 domaćih zvijezda. Jedna od njih je i ugledna odvjetnica, Jadranka Sloković. S njom smo razgovarali o tome kako je dijelila svoj život s Glorijom, a ekskluzivno donosimo i uvid u snimanje naslovnice.

"Dobro pamtim proljeće 1994., kad je počela izlaziti Gloria, jer sam tada, nakon desetogodišnje karijere u tužilaštvu, otvorila svoj odvjetnički ured u Derenčinovoj ulici u Zagrebu. Bila je to za mene nova stranica u životu. Već tada sam počela čitati Gloriju, a vjerna sam joj i danas. Privuklo me to što je pozitivna i drži visoki profesionalni standard: daje zanimljive informacije, ali nikad na razini trača nego provjerene priče. Točno se zna gdje je granica koju ne prelazite, i ja to cijenim. Sjećam se intervjua koji sam dala za Gloriju 1997., u vrijeme kad sam radila na slučaju ratnih zločina u BiH procesuiranih u Haagu. Prije 25 godina sam mislila da ću u ovim godinama manje raditi, ali se dogodilo suprotno - radim više nego ikada.

No neke stvari ipak su se promijenile: moj sin Filip je odrastao i postao odvjetnik, a prije dva mjeseca postala sam baka i svaki slobodni trenutak provodim s unukom Franom. Zato ne stignem kod kozmetičarke pa mladolik izgled pokušavam zadržati korištenjem kvalitetne kozmetike". Upravo zbog toga Vichy je u Jadranki Sloković, poznatoj po svojem njegovanom izgledu i istančanom modnom ukusu, prepoznao idealnog ambasadora za Glorijinu jubilarnu naslovnicu.

Linker
25. travanj 2024 09:02