Trendseteri od malih nogu – odabrali smo 20 neodoljivih komada za stylish klince

Stiže nam nova godina, a to znači i obnova garderobe. Ne smijemo zanemariti ni naše najmlađe koji itekako vole trendove, posebice kada su usklađeni s neodoljivim likovima iz poznatih crtića i filmova. Upravo takvu trendi i razigranu dječju kolekciju donosi Reserved koji se pobrinuo da i naši najmlađi uživaju u modnim pustolovinama.

Za curice je predstavljena kolekcija koja neće ostaviti ravnodušnima ni mame! Elegantne haljinice od pliša koji ne silazi s modnih pisti već sezonama idealne su za obiteljska druženja, a savršeno se nadopunjuju uz nježno roza cipelice.

Za svakodnevne prilike, odlaske u školu i uživanje u slobodnom vremenu, u ponudi su jaknice od umjetnog krzna koje garantiraju toplinu i udobnost, ali i sportski modeli dodatno ukrašeni šljokicama.

Naravno, sve cure vole dobre modne detalje, a zasigurno će ih oduševiti ukosnice u obliku zvijezda te marame s popularnim kariranim uzorkom zagasitih zeleno-crvenih nijansi.

Dečki će pak uživati u mnoštvu razigranih motiva i poznatih animiranih lica na svojim majicama i košuljama.

Duhoviti natpisi i uzorak tregera i mašni, baš kao i popularna Star Wars franšiza te Mickey Mouse samo su neki od likova koji krase majice dugih rukava.

Za hladnije vrijeme, na raspolaganju su pleteni puloveri i košulje od samta koji se vratio na velika vrata u naše ormare. Za sam kraj, nema straha od niskih temperatura zahvaljujući dugačkoj toploj jakni u šarmantnom maskirnom uzorku.

Vrijeme je za shopping i uživanje s vašim super stylish klincima!

Linker
19. travanj 2024 09:36