Tri žene povezane istom sudbinom. "Zašto žene ubijaju"

Antologijska serija „Zašto žene ubijaju“ detaljno prati živote žena u tri različita vremenska perioda čije je živote promijenila bračna nevjera. Teška izdaja ljubavi pokrenula je niz događaja u svjetovima kućanice iz 60-ih, pripadnice visokog društva iz 80-ih i odvjetnice iz 2018. koji završavaju oduzimanjem života. Serija u deset nastavaka „Zašto žene ubijaju“, koja se počinje prikazivati 20. siječnja u 22:00h na kanalu FOX Life, preispituje kako se uloga žena promijenila, ali i kako je njihova reakcija na izdaju ostala ista. Nove epizode mogu se pratiti svakoga ponedjeljka u isto vrijeme.

U gradu Pasadena u Kaliforniji, tri žene u tri različita razdoblja suočavaju s izazovom bračne nevjere. U 1963. godini, Beth Ann Stanton (Ginnifer Goodwin) odana je i submisivna kućanica koja se teško nosi s gubitkom kćeri, a život joj postane još teži kada joj susjeda priopći kako ju suprug vara s lijepom plavokosom konobaricom. Godine 1984. vrckasta vlasnica umjetničke galerije Simone (Lucy Liu) priređuje lude i ekstravagantne partije za svoje bogate prijatelje i klijentelu. Njezin naizgled savršeni život okreće se naglavačke kad sazna kako ju je njezin treći suprug prevario s mlađim muškarcem. U današnje vrijeme Taylor (Kirby Howell-Baptiste), samouvjerena je i inteligentna odvjetnica koja se nalazi u otvorenome braku, a čiji se odnos nađe na klimavim nogama kada se i ona i njezin suprug ludo zaljube u istu ženu. Autor komične drame „Zašto žene ubijaju“ je Marc Cherry, najpoznatiji po uspješnim serijama „Očajne kućanice“ i „Vraške sluškinje“.

U glavnim ulogama: Ginnifer Goodwin kao Beth Ann, Kirby Howell-Baptiste kao Taylor, Lucy Liu kao Simone, Jack Davenport kao Karl, Sam Jaeger kao Bob, Reid Scott kao Rob, Alexandra Daddario kao Jade i Sadie Calvano kao April.

Linker
24. travanj 2024 17:15