Ubrzajte proizvodnju kolagena u stanicama kože uz Eucerin hyaluron-filler dnevnu njegu sa SPF 30

  • 12.03.2020. u 13:59

  • Autor:
    • Promo

Kako bi doskočili degenerativnim procesima, Eucerin tim stručnjaka osmislio je inovativnu kombinaciju učinkovitih sastojaka u Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njezi koja ciljano pomaže zreloj i zahtjevnoj koži.

U mladoj koži dermalno tkivo je jako i sadrži velike zalihe kolagena i elastina - oni zajedno pomažu kožu održavati čvrstom i glatkom. Starenjem se snižavaju razine kolagena i elastina (kolagen 1% godišnje). To narušava strukturu dermalnog tkiva, uzrokujući gubitak snage kože. Ona je manje čvrsta na dodir, a bore se produbljuju. Formula potiče proizvodnju kolagena u koži koji povećava elastičnost kože, dok su duboke bore vidno smanjene. Tako struktura kože postaje jača i svježijeg izgleda.

INOVACIJA ZA BEZVREMENSKI LIJEPU ZRELU KOŽU

Nova Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega sa SPF 30 ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Koža je osjetno čvršća i glađa te izgleda svježe i sjajno. Jedinstvena formula pruža brojne anti-age pogodnosti. Eucerinova inovativna kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore. Arktin (aktivator koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u stanicama kože) djeluje zajedno sa silimarinom (moćni antioksidans koji štiti kolagen i elastin od propadanja i poboljšava cirkulaciju na staničnoj razini). Koža postaje čvršća i zaglađenija te svježeg i sjajnog izgleda. Dnevna krema također sadrži SPF 30 i UVA filtere za dodatnu zaštitu od sunčevih zraka koje mogu produbiti bore i ubrzati proces starenja.

Tagovi