NAGRADNI NATJEČAJ

UKLJUČI SE I OSVOJI: Gloria.hr i Dermatologija Ivana Nola daruju jednu osobu s tri tretmana za ljepši vrat

  • 11.04.2019. u 10:57

  • Autor:
    • Promo

Kada je u pitanju njega i ljepota, mnogi su koncentrirani na izgled lica, a zanemaruju područje vrata. No vrat je veliki izdajnik godina i potrebna mu je posebna njega. Već je godinama popularan takozvani vampirski tretman, tretman plazmom engl. PRP, koji predstavlja jedinstven način prirodne rejuvenacije kože  vlastitim mehanizmima, tj. faktorima rasta iz vlastite krvne plazme. Riječ je o tretmanu koji  pokreće mehanizam regeneracije.

Nagradni natječaj je ZAVRŠIO!

DOBITNICA tri PRP TRETMANA za pomlađivanje vrata je:

  • Andrea Megec, Đurđevac

Prijavite se na naš newsletter do 17. travnja, nagradno pitanje ćete dobiti u newsletteru 18. travnja, a na njega možete odgovoriti do 24. travnja. Dobitnici će biti objavljeni u ovome članku 25. travnja.

 

Dermatologija Ivana Nola u širokom spektru dermatoloških pregleda i tretmana poput dermatoskopije i operacije madeža, medicinskog centra za kosu, vaginalne rejuvenacije te najsuvremenijih tehnika terapija bora, često koriste upravo PRP metodu koja je primjenjiva za mnoge korekcije na tijelu jer daje brze i željene rezultate.

Postupak se sastoji od vađenja krvi te centrifugiranja iste, što rezultira dobivanjem plazme koja je bogata faktorima rasta. Plazma se pretvara u gel koji se može unositi u predio vrata, dekoltea, lica, usana, ali i u ostale dijelove tijela. Ovaj tretman primjenjuje se i na vlasištu, kada je u pitanju problem s ispadanjem kose.

 

Za vidljive rezultate na području vrata preporučuje se najmanje tri tretmana. Drugi tretman provodi se mjesec dana nakon prvog, dok se treći tretman može raditi s odmakom od šest mjeseci. Nakon toga savjetuju se tretmani održavanja, čiji ritam i broj individualno određuje dermatolog.

Neka vaš vrat zablista već ovog proljeća! Više o samom tretmanu saznajte na stranici dermatologija-ivananola.hr/

Tagovi