UKLJUČITE SE I OSVOJITE DVIJE ULAZNICE ZA PREDSTAVU JELINEK VS. JELINEK

Gloria.hr nagrađuje petero dobitnika s dvije ulaznice

Dragi naši, u petak, 23. studenog u Johann Francku održat će se monodrama u režiji talentirane glumice Made Peršić. Mada Peršić je na sceni zabavna, zanimljiva, intenzivna, s velikim talentom zabavljačice i komičarke. Energično zahtijeva pažnju publike i izgara na sceni. “Jelinek vs. Jelinek” u njezinoj izvedbi adrenalinska je bomba, pokazna vježba kako se radi kad ulaziš u nešto punim srcem i s punom sviješću o tome što hoćeš. Gluma je njezin odrasli izbor: prvo je diplomirala medicinu pa upisala Akademiju. Glumački debi imala je u “Elementarnim česticama” na Dubrovačkim ljetnim igrama, zapažena je u nagrađivanoj predstavi “Tri zime” u zagrebačkom HNK.

“Jelinek vs. Jelinek”, priču o dvije žene prošlog stoljeća, gledamo u interpretaciji mlade, energične žene kojoj pripada ovo stoljeće. Gledano danas, žalosno je to Norino batrganje, a Žuži je smiješna i na kraju također žalosna sa svojim ridikulozno patrijarhalnim prodikama. Nikad tu žena ne bude ni doista slobodna niti doskoči do ljubavi kao odnosa ravnopravnosti i uvažavanja. One nisu uspjele, ali su ostavile temelj. Mada će napisati novu Noru, a kako još nije našla svoj vlastiti jezik, služi se ovim starim.

Čitateljima portala Gloria.hr poklanjamo ulaznice za predstavu Jelinek vs. Jelinek koja će se održati 23. studenog 2018. od 20.00 sati u Johann Francku. Prijavite se popunjavanjem prijavnog obrasca i recite nam zašto baš vi trebate osvojiti nagradu! Nagradni natječaj traje do srijede, 21. studenog 2018. godine u 11 sati nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

DOBITNICI ULAZNICA SU:

  • SONJA DRAŠKOVIĆ
  • ANITA BRONIĆ
  • ZLATICA VULIĆ
  • MARICA BANIČEK
  • GLORIA SIRCH
Linker
19. travanj 2024 16:48