Upoznajte koncept koji je osvojio Zagreb: „BIPA Backstage je više od makeup studija“

  • 28.03.2019. u 15:02

  • Autor:
    • Promo

Urbani koncept cjenovno pristupačnog uređivanja u centru Zagreba promijenio je beauty navike Zagrepčanki, a što sve nudi, što se najbolje prodaje i kakve su navike Hrvatica kada je ljepota u pitanju otkrivaju one koje čine samo srce projekta: njihove vizažistice!

U malo manje od godinu dana postojanja, BIPA Backstage, makeup studio istoimena drogerijskog brenda postao je mjesto svakodnevnog uljepšavanja, makeup edukacije, druženja i dobre zabave. Bilo da se svraća na kavu i čupkanje obrvi ili na kompletan makeup za ludi večernji izlazak, BIPA Backstage oduševljava s praktičnosti i svestranosti koju nudi, a za što su zaslužna i njihova službena lica: Sanja Obrovac kao voditeljica studija te Anja Barbir, Monika Maček i Lana Krstanović. Dugogodišnje vizažističko iskustvo u kombinaciji s popularnim drogerijskim makeupom koji se nudi u asortimanu BIPE pokazalo se kao dobitna kombinacija – a čija priča ovdje ne staje. Dok se novi uzbudljivi projekti ne smiju saznati, djevojke otkrivaju što je u stvari BIPA Backstage, ali i što klijentice žele.

 

1. Kako biste opisale BIPA Backstage?

Sanja Obrovac: Ja bih rekla da je BIPA Backstage jedan ugodan, moderan i urbani make up studio dostupan baš svima, vrhunski kvalitetne usluge i super prihvatljivih cijena u koji možete svratiti po make up savjet, popiti kavu, kupiti novi ruž ili puder, fotkati se s frendicama u selfie kutku, navratiti na čupanje obrva ili manikuru nakon obavljenog šopinga, odvojiti vrijeme za sebe i proći s nama mini edukaciju i napokon se naučiti savršeno našminkati... ili jednostavno se u miru prepustiti u ruke profesionalcima da vas našminkaju za vama važnu prigodu.

 

2. Što sve u stvari BIPA Backstage nudi?

Lana Krstanović: BIPA Backstage trenutno broji 9 usluga, od kojih je 5 vezano uz šminku & beauty, a sastoje se od dnevnog i večernjeg makeupa, aplikacije umjetnih trepavica, individualne radionice kako našminkati samu sebe te oblikovanje obrva. Preostale 4 usluge čine masaža ruku, manikura s lakiranjem Vinylux lakom, manikura s aplikacijom Shellac trajnog laka te manikura s uklanjanjem trajnog laka.

 

3. Koja je najpopularnija usluga koju nudite?

Lana Krstanović: Najpopularniji su dnevni i večernji makeup, ali s obzirom na široku ponudu svaka usluga pronađe svog klijenta.

4. Što tipična Hrvatica želi kada su u pitanju makeup i nokti?

Anja Barbir: Hrvatice su poznate po tome da žele izgledati lijepo i njegovano. Najčešći makeup koji traže su naglašene oči u zemljanim tonovima i neutralne usne, važno im je da se istakne sve lijepo na njihovim licima, a sakriju nepravilnosti, što podrazumijeva ujednačenu podlogu i umjereno i lagano konturiranje. Što se tiče manikure, prevladavaju uvijek popularne crvene i nude nijanse koje na svima izgledaju jednostavno, a elegantno.

 

5. Prolazi li bolje crveni ili nude ruž?

Sanja Obrovac: Rekla bih da još uvijek bolje prolaze nude ruževi. Žene se pomalo boje crvenog ruža jer misle da djeluju prenapadno ili da im ne stoji. A prava je istina da crveni ruž stoji baš svakoj ženi i može djelovati itekako elegantno i sofisticirano ako se odabere prava nijansa.

6. Koji proizvod vidite kao bestseller u BIPI – što Hrvatice najviše kupuju od makeupa?

Sanja Obrovac: Osim očekivanih tekućih pudera, Hrvatice sve više kupuju kistove za šminkanje što nas iznimno veseli. I mi se kao vizažisti trudimo educirati naše klijentice i kupce da su dobri kistovi pola obavljenog šminkanja!

 

7. Koja je najsimpatičnija situacija koja vam se dogodila u BIPA Backstage-u?

Monika Maček: Puno se smiješnih i simpatičnih situacija svakodnevno događa u BIPA Backstage-u, ali jedna kojoj se i danas smijemo je kada sam se poskliznula na netom opranom podu i „legla“ u vodu, a da situacija bude smješnija sve se odvijalo neposredno ispred kamere i svi za nju znaju i smiju mi se i dan danas!

 

8. Koje mogućnosti vam je BIPA Backstage otvorila?

Monika Maček: BIPA Backstage mi je omogućio rad na različitim projektima s puno zanimljivih ljudi od kojih smo i same dosta toga naučile, uz to dobile smo i to zadovoljstvo da svakoga dana uživamo u isprobavanju i igranju s novitetima na tržištu te da radimo ono što volimo, šminkamo.

 

9. Koji je najljepši dio vašega posla?

Monika Maček: Najljepši dio mog posla je kada svaka osoba uređena u BIPA Backstage-u izađe od nas s najvećim osmijehom na licu i divnim riječima preporuke.