Arena Centar Zagreb slavi rođendan!

Uz novi broj Glorije dolaze kuponi s popustom od 30% na poznate brendove

Arena slavi rođendan i daruje Vam 72 kupona s popustom od 30% koje možete ih kupiti zajedno s novim brojem časopisa Gloria koja donosi uzbudljivu priču o hrvatskom premijeru Andreju Plenkovi

Najplodniju godinu novog hrvatskog premijera zaokružit će najveća sreća - njegova supruga, s kojom ima dvogodišnjeg sinčića Marija, ponovno je trudna, a beba u njihov dom stiže u zimu. Nakon što je munjevito bljesnuo na političkom nebu - pobijedivši najprije na unutarstranačkim izborima, a potom postavši i hrvatski premijer - 46-godišnji političar postat će i drugi put tata. Njegova supruga Ana Maslać Plenković (37), šefica Službe za pravne i ljudske poslove u Hrvatskom saboru, u visokoj je trudnoći i prinova stiže ove zime. Cijelu priču o prinovi u obitelji hrvatskog premijera pročitajte u novom broju Glorije, a u njoj su i kuponi za kupovinu u Arena centru s popustom do 40%!

Poznate robne marke samo za čitatelje Glorije nude 30% popusta na asortiman iz odabranih kolekcija u Arena Centru Zagreb za sve načine plaćanja. Za plaćanje American Express karticom odobrava se popust od 40% od 3. do 6. 11. 2016. Kupone možete realizirati od 3. do 9. studenog 2016., a kupiti ih možete odmah na najbližem kiosku!

Linker
17. travanj 2024 19:39