Je li to moguće?

Uživanje u slatkom bez grižnje savjesti

  • 06.11.2019. u 16:06

  • Autor:
    • Sponzorirani sadržaj

Press Photo
Popularna glumica Ana Begić Tahiri, fitnes trener Mario Valentić, savršeni Mijo Matić i brojni drugi posjetili su zagrebačku poslovnicu Polleo sporta. No, ovoga puta razlog nije bila kupovina sportske opreme već isprobavanje najnovijih slastica pristiglih iz Kandita.

Naime, upravo je ta hrvatska tvornica čokolade i slatkih užitaka ove godine na tržište lansirala liniju zdravog programa, a razlog ovog okupljanja bila je No Guilt- čokolada bez dodanog šećera.

- Kandit se ove godine, s linijom No guilt, potvrdio kao tvrtka koja prati svjetske trendove i promišlja o sve istančanijim zahtjevima potrošača. Od početka godine, kad je linija krenula na tržište, dobivamo samo pozitivne komentare sa svih strana, istaknula je na predstavljanju  Tihana Kostenko, direktorica marketinga Kandita, dodajući kako se ponosi činjenicom da je upravo i Polleo sport prepoznao njihov proizvod te ga uvrstio u svoju stalnu ponudu.

Osim sportaša i svih koji paze na svoju liniju No guilt čokolade oduševit će i sve one koji zbog zdravstvenog stanja moraju paziti na unos šećera, a zbog posebnog sastava pogodna je i za dijabetičare te ju preporučuje i  Hrvatski savez dijabetičkih  udruga.

Press Photo

Nova Kandit linija No Guilt čokolada

Zanimljivo je i to da No Gult čokolade, bez obzira na manji udio šećera, nisu gorke i neukusne. Njihov okus oplemenjuju sastojci poput stevije i ulje naranče.  Za one koji vole čistu tamnu čokoladu, Kandit od nedavno ima i No guilt pure 84% te dragee s bademom ili lješnjakom. Bitno je naglasiti i to da te čokolade sadrže i 29% dijetalnih vlakana.

- Predstavljanjem Kandit No sugar added čokolada na našim prodajnim mjestima, dajemo kupcima mogućnost da se zaslade bez grižnje savjesti te želimo pokazati kako živjeti zdravo i aktivno nije kazna, već stil žvota koji pojedinac odabire za sebe svaki dan – izjavila je Virna Jogunica, direktorica marketinga Polleo Sporta.

Press Photo
 

Budući da je sve više zaljubljenika u zdrav način prehrane te onih koji iz raznih razloga  prelaze na vegetarijanski način uz Kandit čokolade i dalje će moći bezbrižno uživati u neodoljivim i zdravim slasticama.

Više informacija o ovim čokoladama potražite na kanditovim stranicama, a tko je sve došao na degustaciju pogledajte u galeriji.

Press Photo
 

Tagovi