Vašoj blond kosi treba detox?

Beživotna kosa, umorni vrhovi, opterećeno vlasište? Količina štetnih proizvoda i izloženost toplini i suhom zraku itekako utječu na zdravlje naše kose, a jedan od najnovijih trendova koji pomažu u očuvanju zdravlja kose jest – detoksikacija. Danas otkrivamo sve o dubinskom čišćenju kose!

Odabrale plavuše (i one koje će tek postati)

Frizerski studio WOX vrhunski je zagrebački salon koji već 15 godina pruža podršku najzahtjevnijim blond klijentima, a ujedno je i dio Master Salona – Schwarzkopf Professional projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga. Osim kreativnih ideja za zahtjevnu i specifičnu blond kosu, ovdje možete pronaći i visokokvalitetne Schwarzkopf Professional proizvode za održavanje profesionalne njege kose i kod kuće. Kako bi njega vaše kose bila personalizirana, a odabrani proizvodi odgovarali tipu i stanju vaše kose, obratite se stručnom timu ovog vrhunskog Master Salona!

Sjajna preporuka

„Novi Schwarzkopf Professional BLONDME sustav za detoksikaciju prvi je režim oporavka blond boje koji utjecajem svježe umiješanog vitamina C oživljava i čuva zdrav i sjajan izgled blond kose“, otkrivaju nam stručnjaci iz frizerskog studija WOX. „Pročišćava blond kosu i uklanja ostatke nakupljenih slojeva nečistoće. Osim toga, sadrži integriranu bond tehnologiju. Sve za dubinsku detoksikaciju kose na jednom mjestu!“ Martina Mašić

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo. Posjetite frizerski studio WOX u Zagrebu i vratite sjajan izgled vašoj blond kosi!

Linker
16. travanj 2024 12:28