VICHY NEOVADIOL PHYTOSCULPT - najbolji saveznik u očuvanje vaše ljepote u najboljim godinama

  • 15.03.2019. u 11:02

  • Autor:
    • Promo

Iz laboratorija Vichy stiže hranjivi svakodnevni tretman u balzamu čijom se redovitom primjenom ublažavaju znakovi godina, učvrščuje i poboljšava tekstura kože vrata i dekoltea te preoblikuju konture lica

Starenje je neizbježno, ali se ipak može malo usporiti. Iako je ono prirodan proces kojeg treba prihvatiti otvorenog uma i bez gorčine, ne znači da ne postoje načini kako ga usporiti i ublažiti. Ovo se odnosi i na kožu – s godinama pad razine estrogena i kolagena u organizmu i djelomično smanjenje potkožnog masnog tkiva dovode do dubljih bora, naročito na obrazima, vratu i dekolteu te oko očiju i usta. Uz bore, što je posebice izraženo ulaskom u pedesete i menopauzu, javlja se i ovješenost kože, odnosno gubitak definiranih kontura lica. Koža je uistinu najstroži sudac, ogledalo i kritički svjedok prolaska vremena, stoga je njezi iste potrebno pristupiti promišljeno i ciljano.

promo
 

S tom mišlju, svjetski poznati kozmetički brend Vichy je u suradnji s dermatolozima razvio inovativnu formulu NEOVADIOL PHYTOSCULPT, kao prvu Vichy njegu namijenjenu učvrščivanju kože vrata i preoblikovanju kontura lica. Njegovi sastojci prirodnog podrijetla – biljni ekstrakt  fitosterol iz lista divlje paprati te nadomjesni kozmetički kompleks s Proxylaneom i hijaluronskom kiselinom – poboljšavaju tonus i gustoću kože vrata i dekoltea te učvršćuju i definiraju konture lica, vraćajući mu svježiji i mladenačkiji izgled. Kao dio svakodnevne jutarnje i večernje rutine nova formula postiže najučinkovitije rezultate, a Vichyju su to dokazala provedena istraživanja.

Naime, kroz kliničke studije čak 87 posto ispitanica potvrdilo je da im je koža na dodir čvršća i glatkija, tanke linije su manje vidljive, dok je opuštenost kože lica, vrata i dekoltea smanjena za 25 posto. Ovakvi rezultati pokazuju da je Vichy prepoznao potrebe žena koje, usprkos brzom tempu života i svakodnevnim obavezama, i u kasnijim životnim razdobljima teže njegovanom izgledu. Za dame koje su već otkrile sve izazove menopauze Vichy je  pokrenuo i Facebook grupu #NEMA PAUZE U MENOPAUZI, u kojoj se mogu pronaći razni savjeti i iskustva kako su pedesete prekrasno razdoblje u životu svake žene, što će NEOVADIOL PHYTOSCULPT samo potvrditi.

promo
 

 

Odlike novog Vichyjevog svakodnevnog tretmana u balzamu su i lagana, neljepljiva struktura i brzo upijanje. Nakon nanošenja tretman se upija u kožu za idealnu masažu vrata i lica, a nakon što se ohladi njegova tekstura pretvara se u sloj koji podiže i učvrščuje kožu. Osjećaj ugode prilikom nanošenja i dugotrajni učinak su zajamčeni, a ukupni učinak zasigurno neće proći nezamijećeno.

 

Tagovi