Getty Images
ne propustite

Vodič za hladne dane i savršen imunitet uz dar za sve čitateljice

Hladni dani donose zimske radosti poput snijega i šetnji gradom, ali i pada imunološkog sustava. Dolaskom prehlada, nekada se najradije ne bi uopće izvukli iz kreveta, a dodatni manjak sunca nam nije nikakva motivacija. Upravo iz tih razloga, ojačavanje imuniteta posebno je važno tijekom zime kada organizam slabi zbog perioda viroza, prehlada, gripa, a glavnu ulogu tijekom ovog perioda imaju ishrana i fizička aktivnost. Donosimo vam preporuku top proizvoda s kojima si možete pomoći, ali i poseban PROMO KOD za sve naše čitateljice.

KAKO SI POMOĆI?

U hladnim danima svakako se preporučuje pojačan unos sezonskog voća i povrća, kao što su jabuke, kruške, banane, citrusno voće (naranča, limun, mandarina), te povrća (mrkva, paprike, kupus, krumpir, luk i drugog).

Uz preporučenu prehranu treba raditi i na jačanju imuniteta provodeći svakodnevnu umjerenu fizičku aktivnost. Idealna opcija su šetnje u trajanju od 30 minuta, a nikako nemojte zaboraviti i na dovoljan unos tekućine kako bi hidratizirali tijelo.

Česte prehlade, nedostatak energije, nesanica, kronični umor, ali i pojave poput herpesa na usnicama znakovi su koji pokazuju kako nam je imunitet u određenoj krizi i padu.

Osim zdrave prehrane, poboljšajte svoj imunitet i pomoću Hug Your Life visoko kvalitetnih prirodnih dodataka prehrani s inovativnim formulama koje pridonose kvaliteti i zdravom načinu života. Hug Your Life dodaci prehrani hrvatski su proizvod, koji sadrži certificirane, visoko kvalitetne sastojke vodećih svjetskih proizvođača farmaceutskih pripravaka. Osmišljeni su kako bi organizmu pružili najvažnije i najkvalitetnije tvari – prirodne ekstrakte i vitamine, koji su mu potrebni za normalno funkcioniranje. S obzirom na doba godine i životne potrebe, Hug Your Life u svojoj ponudi ima niz dodataka prehrani koji blagotvorno djeluju na organizam.

Vitamin C

Poznat po svojoj snazi jačanja imuniteta, vitamin C ubraja se u osnovne vitamine koje morate uzimati kada je sezona prehlada i viroza. Super C Antioksidant je dodatak prehrani koji sadrži idealan omjer vitamina C i antioksidanta iz biljnih ekstrakata četiri vrste voća. Prema ORAC-ovim tablicama Acai, Camu Camu, Aronia i Acerola imaju najveći udio vitamina C odnosno antioksidansa na 100 grama ploda voća.

Beta glukan

Beta glukan jača imunitet tako da kreira izvrstan obrambeni sustav protiv virusnih, bakterijskih, gljivičnih, parazitskih i drugih uzročnika bolesti. On ujedno stimulira aktivnost makrofaga, svestranih imunoloških stanica koje uništavaju patogene i potiču druge imunološke stanice na obranu organizma, a ujedno stimulira i bijele krvne stanice (limfocite) koje se vežu za viruse i efikasno ih uništavaju. Beta Glucan Complex je sinergija sastojaka ekstrakata lista masline, korijena kurkume i vitamina C te njegova antibakterijskog učinka s betaglukanom i imunomodulatornom ulogom cinka, selena i vitamina D koji povoljno djeluju na oporavak organizma te doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Curcumin

Svi znamo za kurkumu, biljku iz obitelji đumbira, koja osim u kuhinji svoju primjenu nalazi u kozmetici i medicini. Kurkumin, moćni sastojak kurkume, jedan je od najsvestranijih prirodnih sastojaka s raznovrsnim blagotvornim učincima i farmakološkim djelovanjem. Curcumin C3 Complex premium je zlatni standard za kurkumin. Unaprijeđena formula visoko kvalitetnog dodatka prehrani Curcumin C3 Complex® Premium obogaćen vitaminima D3, B6, B12 te mineralom selen koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Dodatak superhrani

Green Balance New Formula je 100 postotna superhrana, dodatak prehrani bez ikakvih aditiva ili punila. Osvježavajućeg je i prirodnog okusa, uz odličnu topivost, Green Balance New Formula se izvrsno primjenjuje kao „zeleni“ dodatak prehrani.

Proizveden je po visokim standardima i zahtjevima za kvalitetu biljnih sirovina, a odabir istih upravo je prilagođen potrebama suvremenog čovjeka kako bi se iz jednog proizvoda dobila vrhunska alkalna potpora organizmu.

Kako bi i vi imali odličan imunitet, Hug Your Life daruje čitatelje Glorije sa 30% popusta. Popust se ostvaruje pomoću koda GLORIA kupnjom bilo kojeg proizvoda putem web shopa.

Kako bi i vi imali odličan imunitet, Hug Your Life daruje čitatelje Glorije sa 30% popusta za Black Friday. Popust se ostvaruje kupnjom putem web shopa pomoću koda GLORIA.

Linker
20. travanj 2024 02:21