TRAJNA KOREKCIJA OČNIH KAPAKA

Zaboravite na obješene kapke i nabore oko očiju, jer imamo rješenje za Vas!

Plasmage neinvazivni tretman uklanja svaku nepravilnost i podiže očne kapke

Tretman Plasmage idealan je nekirurški zahvat za sve osobe koje žele napraviti korekciju očnih kapaka bez odlaska pod nož, a donosi brze i odlične rezultate bez posljedica koje klasična estetska kirurgija donosi.

Plasmage metoda koristi se za različite probleme kože

Osim za korekciju očnih kapaka, Plasmage se može koristiti za pomlađivanja kože i za rješavanje niza ostalih problema na koži kao što su sitne bore iznad usana, ožiljci, strije i akne, a posebno je omiljen kod starije populacije za uklanjanje tzv. staračkih pjega.

Tretman započinje nanošenjem anestetske kreme na tretirano područje čime se minimizira osjetljivost kože tijekom trajanja tretmana, a zatim se uređajem stvara niz točkica na koži koje omogućuju učvršćivanje, podizanje, te obnovu tkiva. Postupak sveukupno traje od 30-60 minuta, ovisno o području koje se tretira i mogu ga koristiti ljudi svih tipova puti jer je sigurna za sve.

Vrijeme oporavka

Oporavak poslije tretmana Plasmageom u potpunosti je bezbolan. Preporučujemo nanošenje kortizonske kreme sa zaštitnim faktorom 3 dana nakon obavljenog tretmana i sunčane naočale kako bi se ubrzao oporavak kože.
Sitne krastice koje se pojavljuju nakon tretmana u potpunosti su prirodne te će otpasti nakon 5 – 7 dana. Ovaj tretman ne ostavlja nikakve ožiljke na tretiranom području koje se u potpunosti oporavlja nakon 6 – 8 tjedana, a ono najbolje od svega je da su rezultati trajni!

Besplatne konzultacije možete obaviti u Adora Beauty Retreat na adresi Otona Župančića 16, 10000 Zagreb.

www.adora.hr

+385 1 4095 270

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
17. travanj 2024 21:05