Zagrebačka poduzetnica u borbi protiv modnih klonova bira kombinacije za samosvjesne žene

Ambasadorica talijanskih brandova u Zagrebu, Danijela Hasanović predstavlja 3 jedinstvene kombinacije za samosvjesne žene koje ne žele biti modni klonovi.

Ambasadorica talijanskih brandova u Zagrebu, Danijela Hasanović predstavlja 3 jedinstvene kombinacije za samosvjesne žene koje ne žele biti modni klonovi.

Činjenica da veliki brendovi imaju lako dostupne, mnogobrojne serije, iz sezone u sezonu određeni tip kombinacija dolazi na ulice Grada Zagreba. Isti komadi preplave ulice, kao da postajemo klonovi kreirani od strane globalnih igrača. Žene više ne žele hodati u istim kombinacijama i mali butici vraćaju se u naše živote.

Talijanska moda se razlikuje od ostalih modnih brendova po tome što njeguje individualnost – spoj uličnog stila i svevremenske elegancije. Kako su Zagrepčanke oduvijek ljubiteljice mode i talijanskog modnog dizajna, u zadnje vrijeme nastaje pokret protiv modnih klonova. Talijanska moda namijenjena je samouvjerenoj i dinamičnoj ženi s jakim identitetom.

Želeći učiniti svaku ženu posebnom, njegujući individualnost, svaki komad pomno je biran od Danijelinog istančanog oka i ukusa. Radi stila koji njeguje, Danijelu nazivaju modnom savjetnicom, tražeći upravo Danijelu da im odabere neponovljivu kombinaciju. Tako da su joj povjerenje dale mnoge poznate zagrebačke poduzetnice i javne ličnosti – kao na primjer Antonija Blaće kojoj također bira modne kombinacije.

„Promatrajući žene u Zagrebu na špici, shvatila sam da žele poseban stil, žele biti drugačije od drugih. Prilikom izbora svake nove kolekcije, vodim se upravo time i zato naše odvažne kreacije, dolaze u malim serijama. Tako da nećete sresti prijateljicu u istoj haljini.“ - naglašava Danijela Hasanović, poduzetnica i ambasadorica talijanskog branda Giorgia & Johns.

#DanijelinIzbor - Pogledajte što je od nove kolekcije za Gloria.hr izabrala Danijela Hasanović

Danijelin izbor možete pratiti na njenom Instagram profilu @danijelahasanovic i profilu @giorgiajohns.zagreb ili pod hashtagom #DanijelinIzbor na Instagramu.

#DanijelinIzbor br.1 – Romantična bijela haljina na rupice

Rupičasta haljina iz posljednje kolekcije je moj prvi izbor.

Idealno pristaje i na sandale, ali i na cipele s petom.

Zahvaljujući spoju svijetlih tonova i laganih materija odiše romantičarskim duhom.

#DanijelinIzbor br.2 - Široke traperice i kratka bijela košulja s prednjim vezivanjem

Bijela košulja i traper hlače iz sezone u sezonu su nezaobilazni komadi te svaki look čine modernijim i efektivnijim.

Zato sam se odlučila na širi model traperica, visokog struka.

Idealna kombinacija s bijelom, prozračnom košuljom s volanima te pletenom torbom.

Spoj ova tri naizgled jednostavna modna komada, čini neodoljivu kombinaciju, idealnu za svaku priliku.

#DanielinIzbor br.3 – Sjajno odijelo s prozirnom čipkom

Oduševio me spoj boja, dezena i materijala, čineći ga elegantnim, ali u isto vrijeme odiše i dozom seksipila.

Idealno je za ljetne izlaske, ali i svečane prigode i poslovne evente.

Outfit možete upotpuniti torbom od brušene kože s resicama, koja je odličan spoj funkcionalnosti i upečatljivog oblika.

Danijela Hasanović vlasnica je branda Giorgia& Johns čiji se showroom nalazi nalazi u Galleria Business Centru. Prvi butik Attimo otvorila je 2014. godine u Vlaškoj ulici, godinu dana iza toga otvorila sam Le Chic i Diva Concept Store, a nedavno je otvorila i još jedan showroom u Galleria Business Centru.

Linker
26. travanj 2024 19:31