Zamjenom bodova u dm-u doniraš tri kune za liječenje oboljelih od raka dojke

 

 

Dobra djela ne prolaze nezapaženo

Udruga Europa Donna i dm ponovno su udružili snage kako bi napravili još jedan korak prema nabavci aparata za intraoperativno zračenje. Europa Donna od 2013. prikuplja sredstva za kupnju aparata koji smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i oporavak jer umjesto 25 do 30 dolazaka na terapiju zračenjem, pacijent već nakon nekoliko dana može biti u krugu obitelji i na radnome mjestu.

Do sada je prikupljeno oko 1,5 milijuna kuna a potrebno je još sredstava kako bi Hrvatska postala prva zemlja u ovom dijelu Europe koja će omogućiti takav tip liječenja. Zato pridruži se kampanji "I zima toplo srce ima" i podrži Europa Donnu i dm u nastojanju da pomognu oboljelima od raka dojke u Hrvatskoj.

Zamjenom 50 active beauty bodova doniraš tri kune za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Tvoje dobro djelo neće proći neopaženo jer će ti dm zahvaliti edukativnom knjižicom u kojoj se krije 20 kupona s 30% popusta pri kupnji odabranih brandova make-upa, proizvoda za njegu lica i tijela te proizvoda za brigu o kućanstvu. Svoju podršku Europa Donni i oboljelima od raka dojke s ponosom ćeš moći nositi oko vrata ili ruke jer ćeš na poklon dobiti i ogrlicu s privjeskom anđela koja se vrlo jednostavno pretvara u narukvicu.

Ako udružimo naše snage i active beauty bodove, možemo napraviti velike promjene jer "Svi smo mi anđeli s jednim krilom. Možemo letjeti samo ako jedni druge zagrlimo."

Detaljnije informacije o kampanji "I zima toplo srce ima" možeš potražiti na internetskoj i Facebook stranici dm-a, a za više informacija o Hrvatskom forumu protiv raka dojke posjeti ih na europadonna.hr.

Linker
27. travanj 2024 01:24