EVERY BODY IN

Zaplešite u novoj SKINY≠SKINNY kolekciji koja slavi različitost i hrabrost

Poznati austrijski brand SKINY u Hrvatskoj je prisutan već više od 15 godina, a od 2016. je dio Tekstilpromet grupacije. Osnovan je s ciljem da maštovitim printevima i kvalitetnim materijalima ponudi najbolje od donjeg rublja, spavaćeg asortiman, kao i udobnu odjeću po ukusu nove generacije.

Zamislite bal pod maskama- pomalo čudan, sablazan i snažan. Živopisan, odvažan i moćan - epiteti su koji krase novu Skiny kolekciju za jesen- zimu 2019. Ove sezonu budite hrabri i pokažite svoje adute te slavite različite oblike i veličine, baš kao i Skiny čija misija i slogan nosi naziv Every Body In. SKINY kolekcija prilagođena je svakom tijelu, jer nismo svi isti, na sreću!

Nova kolekcija stvorena je za one koji znaju što žele i usude se biti svoji. Vječno mladi će nositi nježnu ružičastu u kombinaciji s odvažnom tirkiznom, često kombiniranu s velikim cvjetnim ili orijentalnim uzorcima. Serija Luna oduševljava predivnim transparentnim mrežastim materijalima i delikatnim vezom, dok serija Azalea zavodi dekadentnom crnom čipkom.Oni koji žive svaki dan kao da je posljednji biraju donje rublje 'camuoflage' printa ili jake komplementarne boje poput ljubičaste i narančaste, koje se u novoj kolekciji igraju kroz senzualnu i delikatnu čipku. Vječiti romantici obožavat će baršunaste komplete u senzualnoj bordo boji, dok mistična crna u kombinaciji s vatrenim akcentima narančaste i crvene stvara tajnu vezu magične privlačnosti. SKINY predstavlja udobnost, samouvjerenost i samopoštovanje te vas potiče da volite svoje tijelo i odnosite se prema njemu sa poštovanjem. Budi slobodan, budi različit i pun života. Svakog dana. Možeš biti bilo tko kada se osjećaš ugodno u svojoj koži. Neka krene prerušavanje. SKINY su svi. SKINY≠SKINNY

Linker
19. travanj 2024 17:13