Getty Images/iStockphoto
NJEGA ZA BEBE

Znate li kako osigurati svojoj bebi njegovanu i mekanu kožu?

Nakon rođenja, bebina nježna koža se brzo mora priviknuti na novo okruženje te na kontakt sa zrakom i drugim vanjskim utjecajima.

Davnih dana nije se preporučalo korištenje kupki i proizvoda za njegu djece, ali stvari su se itekako promijenile te je danas znanstveno dokazano kako izbjegavanje korištenja proizvoda za njegu dječje kože dovodi do jakog isušivanja.

Ipak, koža novorođenog djeteta ne smije se previše prati, dovoljno je dijete kupati svaki ili svaki drugi dan, a prilikom redovite promjene pelena, svakako treba nježnim sredstvima za njegu, svaki put vatom očistiti pregibna mjesta kao što su područje iza uha, vrata, pazuha, lakatnih pregiba, prepona kao i koljenskih pregiba.

A Happy toddler bathing in bathtub
Getty Images/iStockphoto

Iako mnogi roditelji brinu kako to nije dovoljno, prečesto kupanje djeteta uklanja prirodnu masnoću kože zbog čega se koža iritira, a počinje reagirati prejako na bilo koji potencijalni alergen, i razvijaju se reakcije poput ekcema. Vruća voda isušuje kožu i kod odraslih, pa se kod djece preporučuje korištenje mlake vode temperature 30 do 32 °C.

Prilikom kupanja u kadi preporučuje se korištenje uljnih kupki, a kod tuširanja se savjetuju ulja za tuširanje. Brend Adrialab Dječja kozmetika sadrži proizvode izrađene od prirodnog ulja slatkog badema te visokovrijednih ulja jojobe i makadamije uz dodatak karite maslaca, pantenola, nevena, aloa vere i ostalih biljnih bogatstava koji su odličan izvor bogatih i hranjivih tvari za njegu osjetljive kože. Kozmetika je dermatološki testirana te ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja i alergene pa je u cijelosti sigurna za nježnu kožu vaših mališana.

Brend Adrialab u svojoj ponudi ima idealne proizvode upravo za najnježniju i osjetljiviju kožu tek rođenih beba. Dječji šampon i kupka, Dječje ulje i Dječje mlijeko namijenjeni su svakodnevnoj higijeni i njezi dječje kože i kose već od prvog dana života. Oni hrane i omekšavaju kosu, a istovremeno čiste, umiruju i štite kožu te ju čine neodoljivo mekom i baršunastom.

Dječja mast JGL neizostavan je dio svakog presvlačenja pelena. Pripravljena je prema tradicionalnoj ljekarničkoj recepturi te je namijenjena svakodnevnoj zaštiti nježne dječje kože od nastajanja neugodna crvenila i iritacije u području pelena. Uživa povjerenje mama već generacijama te je dostupna u tri praktična pakiranja.

Za cjelodnevnu njegu i hidrataciju nježne kože stvorena je Adrialab Dječja hidratantna krema koja jača zaštitnu funkciju kože te osigurava dugotrajnu hidratizaciju pružajući zaštitu od isušivanja i vanjskih utjecaja. U zimskim mjesecima kada je koža osobito osjetljiva Adrialab Dječja zaštitna krema izvrsno obnavlja kožnu barijeru stvarajući zaštitni sloj pa štiti kožu od isušivanja i neugodnog crvenila te osigurava neometan boravak na otvorenom i tijekom nepovoljnih vremenski uvjeta.

Shot of an adorable baby boy bonding with his mother at home
Getty Images

Za njegu i čišćenje nježne kože, idealan odabir su Adrialab Dječje vlažne maramice s karite maslacem u praktičnom pakiranju od 72 komada s PVC poklopcem za svakodnevnu upotrebu koje bezbrižno možete uvijek imati sa sobom u torbi kako bi mogli reagirati u svakom trenu.

Adrialab Dječja kozmetika ne sadrži parabene, konzervanse i parfeme te je prikladna za njegu najosjetljivije kože od prvog dana života. Osigurajte svojoj bebi najbolju njegu i bezbrižno zajedno uživajte u svakom danu!

Young mother throws up baby in the sky, summer outdoors. Happy mom and cute smiling baby girl. Positive human emotions, feelings, natural lifestyles. Family background.
Getty Images/iStockphoto

Linker
18. travanj 2024 10:19