Znate li koje su cipele 'must have' ove jeseni?

ALDO mokasine kao statement obuća za svaki dan

Sunčani i topli jesenski dani su pred nama, a prevrtljiva jesen nudi savršenu priliku za nošenje mokasina – ultimativne jesenske obuće. Renomirani kanadski brend ALDO ove jeseni predstavlja mokasine koje ćete obožavati i nositi u svim prigodama.

Ponekad nam kombiniranje odjeće i obuće može zadati prave muke i često se pitamo što obuti da izgledamo profinjeno i moderno. Idealan odabir je ova statement obuća u čijem znaku će biti cijela jesen 2020., a u kojoj ćemo se osjećati ugodno i biti spremni za radni dan.

Što se tiče boja, ALDO predstavlja mokasine u zemljanim tonovima, ali i klasične crne od brušene i sjajne kože. Ljubitelji minimalizma rado će nositi jednostavnije modele, bez dodatnih detalja dok oni malo hrabriji birat će one s ukrasnim kopčama, trakama ili metalnim ukrasima. Iako su stalno prisutne u modnom svijetu, ponekad su nepravedno u sjeni drugih modela obuće, što ove sezone svakako nije slučaj jer mokasine opet izlaze na scenu i postaju „must have“ svakog ormara.

Ako se osjećate nesigurno u visokim potpeticama, ALDO mokasine s ravnom ili vrlo niskom potpeticom ne mogu biti bolji odabir. Osim toga pristaju uz sve outfite – od ženstvenih haljina, traperica s klasičnim majicama ili košuljama, pa čak i s odijelima.

Osim što ALDO predstavlja chic i moderne modne dodatke i obuću, također veliku važnost daje kvalitetnim i vrhunskim materijalima sa što pozitivnijim utjecajem na okoliš. Ekološka osvještenost brenda još je jedan od razloga zašto biste trebali birati ALDO obuću.

Ako želite biti u korak s trendom, posjetite ALDO poslovnice ili na ALDO web shopu odaberite svoje omiljene modele mokasina.

Linker
20. travanj 2024 05:56