ZAHTJEVNA GAŽA

ANKETA Dok Baby Lasagna oduševljava publiku, nameće se pitanje: Tko bi mogao voditi Eurosong u Hrvatskoj?

Izvedbu pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim‘ tijekom prve polufinalne večeri ovoogodišnjeg Eurosonga pogledale su stotine tisuća gledatelja

Barbara Kolar; Ivan Vukušić; Doris Pinčić Guberović; Oliver Mlakar

 Cropix/

Hrvatski pjevač Baby Lasagna kvalificirao se u utorak u finale ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije koje se održava u švedskom gradu Malmöu. Stotine tisuća gledatelja pogledalo je njegov nastup u Malmö Areni koji je objavljen na službenom YouTube kanalu Eurosonga. Blizu 681 tisuće pregleda prikupio je u samo 11 sati.

Kladionice su mu već neko vrijeme naklonjene, a portal Eurovisionworld.com kaže da "Rim Tim Tagi Dim" trenutno ima 36 posto šanse za pobjedu. Druga je švicarska pjesma "The Code" sa 17 posto šanse, a treća talijanska "La noia" s 10 posto.

Obistine li se predviđanja kladionica i Baby Lasagna pobijedi, Eurosong će iduće godine doći u Hrvatsku. To pak znači da će organizatori za njega morati pronaći voditeljicu, odnosno voditelja. Iako su neki voditeljski parovi i grupe prilično uigrani i široj javnosti poznati, nemoguće je predvidjeti tko će za tih godinu dana biti na dispoziciji.

Zato od vas tražimo da u anketi date glas omiljenoj vam voditeljici, odnosno voditelju, neovisno o tome jesu li dio tandema ili grupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:07