STRADAO U NESREĆI

ČAVAJDA PUŠTEN IZ BOLNICE NA KUĆNU NJEGU Pogledajte kakvom je fotografijom zahvalio liječnicima i sestrama iz Vinogradske: 'Hvala vam, moje dame!'

 
 Facebook/Mislav Čavajda

Glumac Mislav Čavajda nakon pet dana otpušten je iz KBC Sestre Milosrdnice gdje je bio hospitaliziran nakon što je kao pješak doživio prometnu nesreću u Jurjevskoj ulici.

"Charlie's Angels, hvala vam moje dame!", napisao je glumac na društvenim mrežama fotografiravši se s medicinskim osobljem iz Vinogradske tako da je aludirao na naslov franšize čiji original datira iz 70′-ih, s Farrah Fawcett.

Mislav Čavajda na kućnoj će se njezi, uz svesrdnu potporu i pomoć njegovih roditelja, oporavljati od posljedica prometne nesreće koja je, na sreću, prošla bez fraktura kostiju, no stradali su mu prednji zubi i tijelo mu je bilo natučeno s ogrebotinama i podljevima.

Postoji vjerojatnoća da će ipak stići oporaviti se do novog datuma premijere u zagrebačkom HNK, "Antigone", u kojoj igra Kreonta i koja je odgođena zbog prometne nesreće za 19. listopada.

Inače, zanimljiva je podudarnost da će na baš taj dan Čavajdin otac Drago proslaviti 68. rođendan.

Kako je to treća predstava sa starogrčkim naslovom kod koje je glumca pratila ili prijetnja zabrane predstave, ili nezgoda, Čavajda se iz bolničkog kreveta našalio "prokleti Grci", i mnogi su kolege komentirali da bi bilo dobro da se u budućnosti kloni tumačenja antičkih junaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 00:04