DINO JELUSIĆ

‘Čestitao sam Deppu na sjajnom nastupu, a njegova reakcija apsolutno me iznenadila‘

Glumac je Dina i njegova oca Darija osvojio svojim jednostavnim pristupom

Dino Jelusic, Johnny Deep

Dino Jelusić sjajno se proveo u Francuskoj gdje je nedavno drugi put nastupio na festivalu Guitare en scène. To je ekskluzivni festival na kojem nastupaju najbolji svjetski glazbenici, kojima je čast dobiti pozivnicu za ovo događanje.

Tridesetogodišnji zagrebački glazbenik, koji zahvaljujući svom radu i talentu već godinama nastupa s najboljima, lani je tamo svirao sa svojim bendom, a ove je godine u Saint-Julien-en-Genevoisu nastupio s Marcom Mendozom, Ivanom Kellerom i Marijem Lepoglavcem, s tim da su im se na bini pridružili i Joel O‘Keeffe iz Airbonea te Gus G iz Firewinda (i ex Ozzy).

- S nama su trebali svirati i Zakk Wylde, ali je odmah poslije svirke Black Label Sociatyja morao na avion za Ameriku, dok bubnjar Mikkey Dee iz Scorpionsa nije stigao na jam tu večer - kaže Dino.

Na sjajnoj svirci čestitali su mu Beth Hart, poznata rock, blues i jazz pjevačica te skladateljica, čiji je menadžer Dina prepoznao u backstageu i rekao mu da bi ga volio upoznati s glazbenicom koju Dino opisuje kao jednu od "najkul" ljudi na planetu, te poznati glumac Johnny Depp.

Depp je na festival došao s Jeffom Beckom s kojim je nedavno svirao u Sheffieldu, londonskom Royal Albert Hallu te na Montreux festivalu, a njih dvojica planiraju objaviti i zajednički album. Glumac je Dina i njegova oca Darija osvojio svojim jednostavnim pristupom.

- Apsolutno sam iznenađen koliko je Johnny Depp cool i iskren - kaže Dino koji je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s glumcem u backstageu gdje su se družili prije Johnnyjeva izlaska na scenu.

- Odmah poslije Deppova nastupa čestitao sam mu na odličnom showu koji je napravio, a Depp me zagrlio i rekao mi: ‘Thanks man, it means a lot! - kaže Dino.

Depp će se nakon završetka glazbenog festivala u Francuskoj početi pripremati za svoju prvu filmsku ulogu nakon sudske pobjede protiv bivše supruge Amber Heard koju je tužio za klevetu. Glumit će u francuskom filmu "La Favorite" u kojem će igrati francuskog kralja Luja XV. s Maiwenn Le Besco koja će režirati film, ali i glumiti njegovu ljubavnicu Jeanne du Barry, a sve bi trebao financirati Netflix.

Što se Dina Jelusića tiče, on se trenutačno odmara u Hrvatskoj, a nakon toga ponovno će se pridružiti članovima grupe Whitesnake koji 17. kolovoza u Hampton Beachu kreću s američkom turnejom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:15