REAKCIJA FANOVA

Društvene mreže gore od nezadovoljstva: ‘Lasagna, naš si pobjednik, Hrvatska je opljačkana!‘

Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu, a prva je Švicarska čime su brojni nezadovoljni

Baby Lasagna

 Screenshot/youtube/

Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu 2024. i apsolutno osvojio srca gledatelja od kojih je dobio čak 337 bodova i time je prvi po glasovima publike. Pobjedu na Eurosongu odnio je Švicarac Nemo, koji se izražava kao nebinarna osoba, i pobijedio je s pjesmom "The Code".

"Hrvatska je opljačkana!" glasi jedan od komentara na X-u.

"Naravno da mi je žao, ali realno drugo mjesto je odlično Tako da pustite sada tko je kome, nikada ovakav rezultat nismo imali (osim Rive ako se to računa). Odličan nastup, Baby Lasagna."

"Hrvatska je trebala pobjediti. Ovo je s*anje!"

"Šta se čudite? Pobedio je freak show. Žao mi je za Baby Lasagnu. Za Teyu očekivano."

"Pljačka stoljeća! Bravo, Marko, rasturio si!"

"Pravi pobjednici Eurosonga 2024. Švicarska je stvarno dobra, ali ne toliko (s ljubavlju prema svim Švicarcima)", napisao je jedan korisnik X-a referirajući se na diskvalificiranog Nizozemca Joosta Kleina i na našeg drugoplasiranog Baby Lasagnu.

"Baby Lasagna je opljačkan."

"Naš pobjednik."

"Dragi Marko, to što si učinio večeras za Hrvate i svoju zemlju je spektakularno. Molim te, ne osjećaj se loše. Želimo više pjesma kao što je ‘Rim Tim Tagi Dim‘. Najbolji rezultat za Hrvatsku ikad je najbolje postignuće", poručio je jedan korisnik.

"Žiri je toliko bio uplašen potencijalne pobjede Izraela po glasovima publike (koja se očito nije dogodila) da jedino što su napravili je opljačkali Hrvatsku koja je zaslužila pobjedu."

"Käärijä iz Finske prošle godine i ove godine Baby Lasagna iz Hrvatske. Izbor publike."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 16:14