POZNATI VODITELJ

Goran Milić: ‘U Japanu, čak i neonacisti žele ostaviti dojam pristojnosti i ljubaznosti. A pogledajte mi krevet....‘

Milić u Japanu snima nastavak serijala ‘What‘s up‘, a Martina Validžić traži sreću u Nashvilleu za nagrađivani serijal ‘Sretni gradovi‘

Goran Milić

 Ronald Gorsic/Cropix

Dvije hvaljene i nagrađivane HTV-ove emisije, dokumentrani serijali "Sretni gradovi" i "What‘s up" upravo dobivaju svoje nastavke. I dok smo još prije koji tjedan pratili "What‘s up Sjever-Jug" na malim ekranima, njegov autor Goran Milić već se zaputio u Japan.

"U Tokiju... Ekipa koja producira, snima, ozvučuje, smišlja naš serijal ‘What‘s up Japan‘. Mario, Ervin, Ivan, Sandra, Vesna i Onaj čija je vozačka dozvola starija od svih njih, mladih a već profesionalno realiziranih, radno poletnih bar koliko su i Japanci. A, vjerujte, nije lako Japance u poslu stići.", napisao je Milić na svom Facebook profilu.

A kako Milić kao i obično uspješno nalazi bizarne zanimljivosti tako je bilo i u ovoj prilici, poput jedne ekstremne skupine te zaključio kako "u Japanu, čak i neonacisti žele ostaviti dojam pristojnosti i ljubaznosti". Podijelio je još jednu bizarnost, hotelsku sobu u Tokiju, a treba imati na umu da je Milić prilično visok čovjek, posebno u odnosu na Japance.

"Krevet od 2 metra stane točno od zida do zida. Soba ima 11 četvornih metara. Ima sve. Veliki televizor, s dosta kanala na japanskom i puno besplatnih filmova i serija na engleskom. Prečistač zraka. Frižider. Kuhalo za čaj. Aparat za kavu espresso i besplatne patrone. Radni stol s velikim stolcem. Policu za knjige. Kupaonica, kada, tuš, WC. Fen za kosu. Tu su i bočice, šamponi, ulja, sapunčići, parfemčići, žileti, kremice. I... krevet je dovoljno visok da ispod njega gurnem veliki kufer u kojem mi ostaje većina stvari. Jer, ormara nema!", otkrio je Milić.

image

Martina Validžić i Goran Milić ovogodišnji laureati Zlatnog Studija

Vedran Peteh/Cropix

Na drugoj strani svijeta njegova kolegica Martina Validžić sudeći po objavi, upustila se u realizaciju druge sezone "Sretnih gradova". HTV-ova reporterka uz niz prekrasnih, živopisnih fotografija na Facebooku napisala je tek kratko kako je ostavila svoje srce u američkom Nashvilleu.

image


Martina Validžić

Darko Tomas/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:54