ZLATNI STUDIO

Grašo ili Grše, Nina ili Severina, Mojmira ili Šprajc: Ostalo je samo 10 dana, vi odlučite tko je bolji

Izjednačeno je u svim kategorijama, a u finalu neće biti mjesta za sve nominirane zvijezde. Evo kako glasati za favorite

Neki od nominiranih za Zlatni Studio: Andrija Jarak, Nina Badrić i Petar Grašo, Mojmira Pastročić, Vojko V, Severina, Barbara Kolar...

Još samo 10 dana. Toliko je, naime, ostalo vremena da čitatelji Jutarnjeg glasaju za svoje favorite i odaberu finaliste Zlatnog Studija, najveće medijske nagrade u Hrvatskoj. A ovog puta doista svaki glas odlučuje jer u većini kategorija dosad prikupljeni glasovi dramatično su izjednačeni.

Zlatni Studio u svom je sedmom izdanju i ponovno biramo najbolje od hrvatske glazbe, televizijskih emisija, filmova i kazališnih predstava. U svakoj kategoriji po pet je nominiranih, a samo troje ide u veliko finale. Proglašenje pobjednika održat će se, kao i svake godine u studiju HRT-a Anton Marti s prijenosom uživo na HRT-u, 9. veljače u 20.15 sati.

Tko će u tv spektaklu osvojiti kipić Zlatnog Studija, ovisi isključivo o vama čitateljima. Sudeći po dosadašnjim glasovima teško vam se odlučiti tko je bio najbolji u 2023. godini.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Najnapetije je naravno u kategorijama za pjevača i pjevačicu godine. Za pjevača su nominirani Matija Cvek, Petar Grašo, Marko Kutlić, Damir Urban i Tony Cetinski, a za pjevačicu Tereza Kesovija, Lorena Bućan, Severina, Vanna i Nina Bardić.

image

Zlatni Studio - najbolji koncerti

Cropix/

U finale prolaze samo troje njih, a trenutno je toliko izjednačeno da je nemoguće predvidjeti tko su favoriti.

Slično je i u kategoriji za hit godine gdje se bore Petar Grašo i Nina Badrić sa svojom baladom ‘Nemoj‘, Let 3 s ‘Mamom ŠČ‘ i Prljavo Kazalište s pjesmom ‘Stare navike‘, a račune bi im mogli ozbiljno pomrsiti reperi Grše s megahitom ‘Mamma mia‘ i Vojko s ‘Mamacitom‘. Trenutno je nemoguće predvidjeti tko otpada za finale.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE.

Noviteta kao ni ranijih godina ne manjka pa se tako ove godine uvodi kategorija za glazbeni spot godine. Prvi će tu nagradu ponijeti jedan od pet nominiranih; "Mamacita" - Vojko V./Rino Barbir, "Mama ŠČ" Let 3/Radislav Jovanov Gonzo, "Mlijeko proliveno" - Zlatan Stipišić Gibonni/Vojan Koceić, "Stare navike" - Prljavo kazalište/Radislav Jovanov Gonzo i "Većinom" - Pips&Chips&Videoclips/Radislav Jovanov Gonzo.

image

TV serije nominirane za Zlatni Studio

Rtl, Nova Tv, Hrt/

Ponovno je napeto i u najvećoj kategoriji, onoj televizijskoj. Primjerice u TV zabavi našli su se sami ‘teškaši‘, velike, zahtjevne i vrlo skupe televizijske produkcije. Pred čitateljima će biti težak zadatak, odrediti tko od njih najviše zaslužuje Zlatni Studio - "MasterChef" (Nova TV), "The Voice" (HTV), "Superstar" (RTL), "Superpotjera" (HTV) ili "Supertalent (Nova TV).

Za novinara godine bore se Martina Validžić, Aleksandar Stanković, Ivana Petrović, Zrinka Grancarić i Goran Milić, a napeto je i u kategoriji tv voditelja gdje u finale može proći samo troje od pet omiljenih lica: Mojmire Pastorčić, Frane Ridjana, Mirka Fodora, Joška Lokasa i Zorana Šprajca.

Kako pogurati svog favorita do pobjede? Glasanje traje na našem web portalu jutarnji.hr. na bes­platnom online glasačkom mjestu, uz napomenu da pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista mogu glasati dva puta unutar 24 sata.

Glasati se može i putem kupona u tv prilogu Studio koji izlazi na kioske petkom, a prvi krug traje do 29. prosinca.

Nakon toga kreće zbrajanje glasova. Tko će u finale, to znate i odlučujete samo vi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:23