DVIJE BEBE

'LJUDI, POSTALA SAM BABA!' Almira od neopisive sreće što je postala baka dubila na glavi, osim njezine kćeri, bebu rodila i reporterka Nove TV

 

Almira Osmanović, slavna bivša baletna prvakinja, postala je prvi put baka. U srijedu navečer njezina 28-godišnja kći Sara rodila je djevojčicu Doru u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Potpuno oduševljena Osmanović podijelila je na društvenim mrežama vijest o prinovi u svojoj obitelji popraćenu i fotografijom na kojoj od oduševljenja dubi na glavi, a u čast svoje prve unučice nazdravila je i čašom vina.

Stigla mala Dora

“Ljudi, postala sam baba. Rodila se mala (4280 grama) Dora. Majka i kći otišle na pizzu. Valja proslaviti”, napisala je u komentaru baletna pedagoginja i koreografkinja. S kćerkom je bila i prije samog poroda u bolnici, a koliko nestrpljivo iščekuju pokazao je njezin komentar u kojem je napisala “Dragi naši, izgleda da je to to.

Moj najljepši Obelix je na domak cilja”, a onda je nekoliko sati poslije stigla mala Dora. Već za razgovora prije nekoliko mjeseci kada smo doznali sretnu vijest, danas izvanredna profesorica kolegija Scenski pokret na UMAS-u u Splitu, na prvom privatnom sveučilištu Libertas u Zagrebu te na Muzičkoj akademiji u Puli, kazala je kako je presretna što će se naći u novoj životnoj ulozi te da će se sada moći više posvetiti obitelji no što je to bio slučaj kada su njezina kći Sara i sin Tin bili mali, jer joj to nisu dopuštali tempo i vrsta posla.

Samo nekoliko stotina metara zračne udaljenosti dalje, u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici Merkur u srijedu navečer je pak rodila poznata reporterka informativnog programa Nove TV Ivana Brkić Tomljenović, koje je ove godina bila među nominiranima za nagradu Zlatni Studio u kategoriji novinara godine. Ovo je Ivani Brkić Tomljenović i njezinom suprugu Frani Tomljenoviću druga kćer, pored danas šestogodišnje Iris.

Sretna vijest

“Stigla nam je naša druga mrvica Elena! Svi smo presretni, a seka Iris ludo uzbuđena. Veliko hvala najboljem na svijetu stručnom timu bolnice Merkur i prim. Mariju Podgajskom”, javila je sretnu vijest na društvenim mrežama novinarka, a potom su uslijedile brojne čestitke obitelji, prijatelja i kolega kako sa same Nove TV tako i drugih medijskih kuća.

“Sto puta hura za mamu i Elenu! Čestitke tati Frani i seki Iris! Dobro došla mala Elena, Bog je blagoslovio!, napisala je novinarka Nove TV Ivana Petrović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:07