PREMIJERA ‘LUČIJE‘

Marino Jakobić ima pjesmu koja miriše na hit: Prvijenac mu potpisuje Ivan Huljić

Pjesma je nastala u suradnji s Ivanom Huljićem s kojim je Jakobić kliknuo na ‘prvoj kavi‘

Marino Jakobić

 Ivan Gudić/

Pjevač Marino Jakobić objavio je svoj prvijenac - ‘Lučiju’. Nakon dugogodišnje suradnje s Grupom Best, ovom je pjesmom krenuo u samostalnu karijeru.

“Ovo je moj prvi korak u samostalnoj karijeri. Evo dočekao sam da to javnosti, napokon prezentiramo”, rekao je 31-godišnji pjevač.

Pjesma je nastala u suradnji s Ivanom Huljićem s kojim je Jakobić kliknuo na “prvoj kavi”.

image

Marino Jakobić

Ivan Gudić/

“Ivan je došao na kavu kako bi mi rekao da neće surađivati sa mnom, no to se dok smo ispijali kavu, promijenilo. Uspio sam ga uvjeriti u ono što mi je godinama na duši”, ispričao je Marino i dodao kako je ovo tek početak.

“Ima još pjesama koje smo napravili, no to će pričekati neko vrijeme. Nadam se da će “Lučija” dotaknuti srca publike i da će je prihvatiti onako kako se meni urezala u dubinu duše. Upravo takve pjesme ću raditi i u budućnosti, one koje me dotaknu”, zaključio je Marino koji je srca publike već dotaknuo, posebice tijekom talent showa ‘Superstar‘.

“Bilo je izazovno snimati spot po najvećim valovima i vjetru, to su trenutci koje ću pamtiti cijeli život. Prevarili su me, da sam znao da ćemo snimati po takvom vremenu, ne bih pristao”, našalio se pjevač.

Spot potpisuje Ivan Trpimir Lozic dok je “Lučiju” utjelovila novinarka i voditeljica Anamarija Alebić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:50