NASTUPILA U TV SHOWU

Meri Goldašić vratila se na televiziju pa priznala: ‘Mog supruga žene obožavaju, a i poneki muškarci...‘

Meri je sudjelovala u ‘Tko to tamo pjeva‘ kao tajni glas i natjecateljici donijela 500 eura

Meri Goldašić

 Tomislav Kristo/Cropix

Influencerica Meri Goldašić, javnosti još poznata i po sudjelovanju u prošloj sezoni „MasterChefa”, opet je na malim ekranima i to u novoj epizodi showa „Tko to tamo pjeva”. Bila je tajni glas i došla do drugog kruga te tako natjecateljici Natali Rade donijela još 500 eura.

„Volim zabavne formate i u takvim projektima mi je uvijek drago sudjelovati. Neke od panelista i poznajem, tako da sam odmah znala da nemam previše šanse za dobro pretvaranje da posjedujem imalo talenta za pjevanje, pa sam odlučila od toga iskoristiti najviše i zabaviti se maksimalno, što se moglo i vidjeti iz priloženog”, rekla je Meri za Dnevnik.hr.

Natjecateljica Natali Rade je tiktokerica, kao i Meri, a poznata je pod korisničkom imenom mamadramahr. Meri se razveselila kad je vidjela kolegicu za natjecateljskim pultom.

„Natali, njenu mamu Lidiju i seku Stelu poznajem osobno i obožavam ih. U trenutku kad sam je vidjela za natjecateljskim pultom, bila sam presretna jer sam se nadala da će sve novce osvojiti i odnijeti doma svojoj obitelji i preslatkoj kćerkici.”

Mnogi Meri pamte iz „MasterChefa”, a Melkior Bašić i Damir Tomljanović napuštaju žiri. Prisjetila se svog iskustva iz natjecanja.

„Iskustvo u Masterchefu pamtim kao najneobičniji period mog života, osjećala sam se kao da sam na malo zahtjevnijem maturalcu. Sve kandidate, kao i žiri, cijenim i volim i želim im sve najbolje u njihovim sljedećim pothvatima. Mislim da su Damir i Melkior itekako mudri i sposobni, znaju svoj posao i da će im svaki sljedeći poslovni pothvat imati sjajan ishod.”

Već dvije Meri radi kao kreator sadržaja na društvenim mrežama, a kaže kako se to dogodilo potpuno spontano.

„Posljednje dvije godine gradim karijeru kreatora sadržaja na društvenim mrežama, a kao i većini, krenulo je spontano, tako što je jedan video postao viralan, pa sam odlučila iskoristiti taj algoritam i nastaviti s objavama. Nedugo nakon, imala sam svoj mali krug i zajednicu, a ta prva imena i pratitelje, čuvam i dan danas. Nisam mislila da ću se ikada baviti ovim poslom, ali sam to, negdje duboko u sebi priželjkivala.”

Smatra da kada bude osjećala potrebu, da će se lako povući iz javnog posla.

„U poslu kojim se bavim, gdje većina nas nema predug staž na mrežama i u javnosti, mislim da je vrlo jednostavno povući se. Nekoliko dana ne objaviš sadržaj i ljudi vrlo brzo zaborave da postojiš. Još uvijek uživam u svom poslu i predivnim iskustvima s ljudima koji me prate i s kojima komuniciram na dnevnoj bazi, stoga ne razmišljam o povlačenju, no ukoliko dođe do zasićenja, napravit ću onako kako u tom trenutku budem osjećala da je najbolje za moju obitelj i mene.”

Nerijetko snima svog supruga Juru koji je prirastao srcima njezinih obožavatelja.

„Moj suprug je moj oslonac i podrška, od početka. Mi smo dijametralno dva suprotna karaktera i upravo sam mu zbog toga zahvalna na razumijevanju za ovako nekonvencionalno zanimanje, radno vrijeme i opis posla. On je po prirodi introvertan ali bez obzira na to, sretan je i ponosan na mene na svakom mom putu. Sad se već poprilično naviknuo, na svu pozornost koju dobijem, ali i on uz mene, jer ga žene obožavaju, a i poneki muškarci, što je meni zaista simpatično i imponira mi. On ne razmišlja o karijeri tiktokera, ni blizu. Bavi se potpuno drugačijim poslom i uživa u njemu, za njega su društvene mreže samo za zabavu.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:51