TIK TOK APLIKACIJA

Mojmira isprobala novi trend: ‘Ako se pitate tko je ova ženska, ona ne postoji, to je obična prevara‘

Kao top model odjednom izgleda cijela vojska ljudi, barem na internetu, komentirala je RTL-ova voditeljica

Mojmira Pastorčić

 Screenshot/RTL

Mojmira Pastorčić isprobala je za RTL Direkt novu TikTok aplikaciju o kojoj svi pričaju.

"Ako se pitate tko je ova načubljena ženska na slici pored mene, ona ne postoji, to je obična TikTok prevara o kojoj svi pričaju. Bold Glamour, tako se zove filter koji vas u sekundi iz normalne osobe pretvara u savršenu barbiku bez mane. Debela usta, prćast nosić, istaknute jagodice…Kao top model odjednom izgleda cijela vojska ljudi, barem na internetu", kaže Mojmira.

Podsjetimo, novi TikTok filter pod nazivom Bold Glamour, odmah je nakon uvođenja postao viralan, jer se na prvu uopće ne može uočiti da se ne radi o stvarnoj slici.

Naime svi filteri imaju "glitch". Kada se mičete ili prijeđete rukom preko lica, filter će napraviti "glitch" i tako ćete ga prepoznati.

Filter Bold Glamour ga nema i ne može se primijetiti da se aktivirao. Ovaj filter čini kožu glatkom, obraze svjetlijima, popunjava obrve, izoštrava bradu, a usne su punije nego ikad.

Neki njegovi korisnici komentirali su da bi filter trebao doći s upozorenjem, pogotovo jer tu aplikaciju većinom koriste djeca.

Nastave li se uvoditi filteri slični Bold Glamouru, postavlja se pitanje uvode li se time novi standardi ljepote ili se mladima samo nabijaju kompleksi.

Opširnije pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:33