‘NOĆU‘

Otkriveni glavni favoriti za Doru 2022.! Prošlogodišnja pobjednica Albina predstavlja novu pjesmu

Kako sada stvari stoje, najviše šanse ima Mia Negovetić s pjesmom ‘Forgive me‘...

Albina Grčić

 Ante Odak

Na stranici eurosvisionworld.com otvorene su kladionice za Doru 22. gdje obožavatelji ovog glazbenog natjecanja mogu birati svog favorita.

Kako sada stvari stoje, najviše šanse daju Miji Negovetić s pjesmom 'Forgive me', a prema dosadašnjim rezultatima ankete, najlošije prolazi Mila Elegović sa svojom pjesmom 'Ljubav', koja se našla na zadnjem mjestu po broju glasova, zajedno s Rokom Vuškovićem i njegovom pjesmom 'Malo kasnije' čiji je koeficijent 100.

Na drugom je mjestu Marko Bošnjak s pjesmom 'Moli za nas', a treća je Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'.

Kao posebna gošća ovogodišnje Dore, Albina će najnoviji singl 'Noću' premijerno predstaviti 19. veljače u opatijskoj dvorani Marino Cvetković tijekom zabavnog dijela u izravnom prijenosu Izbora za hrvatsku pjesmu Eurovizije. Riječ je o još jednoj u nizu pjesama s autorskim potpisom uspješne 22-godišnje glazbenice. Iz Opatije 'Noću' odmah isplovljava u radijski eter, a singl će biti dostupan na svim glazbenim platformama.

Za proces nastanka pjesme popularna glazbenica kaže kako je bio prilično drugačiji od dosadašnjeg pristupa radu, u čemu je bitnu ulogu imao i poziv da nastupi u sklopu posebnog nenatjecateljskog djela ovog velikog glazbeno-scenskog spektakla.

"Budući da smo ionako već bili u fazi da želimo raditi na novim materijalima, a bliži se i Dora, to nam se čini kao idealna prigoda za zahvaliti se novom pjesmom, ali i predstaviti svoj autorski rad i nove glazbene kreacije svima okupljenima ispred TV ekrana", kaže Albina, dodavši kako bi pjesma uskoro mogla dobiti i prateći videospot.

Prošlogodišnja pobjednička pjesma s Dore, Albinin 'Tick-Tock', u međuvremenu je nanizao razne pohvale i nominacije, među kojima izdvajamo nedavno priznanje za Internet hit godine, koje je Albini (uz nagradu za hit veljače 2021.) uručeno od strane nagrade Cesarica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 07:04