NAJEMOTIVNIJI NASTUP

Poznati TV voditelj koji je imao 17 moždanih udara osvojio žiri ‘Plesa sa zvijezdama‘: ‘Ti si već pobjednik‘

Definitivno najemotivniji nastup druge emisije showa Nove TV ‘Ples sa zvijezdama‘ bio je nastup TV voditelja Matije Lovreca

Helena Bradvica i Matija Lovrec 

Premda je u prvoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" glumica Bojana Gregorić svom plesnom partneru Gordanu Voglešu u žaru plesa slomila nos, u drugoj su emisiji s temom "Fiesta Latina" žiri i publiku osvojili svojom rumbom i s osvojenih 29 bodova zasjeli na sam vrh ljestvice od 13 parova.

Najstroži član žirija Marko Ciboci naglasio je kako je rumba inače tehnički najteži ples, te ih pohvalio kao par rekavši da su bili izvrsno izbalansirani, kao i da su svojom izvedbom visoko postavili ljestvicu.

Franka je dodala kako je Bojana istovremeno bila i snažna i krhka, dok je Larisa komentirala kako kao par funkcioniraju savršeno. Ovoga puta kao podrška glumici koja je ponijela i titulu najviše plesačice, u publici su bili suprug Enes Vejzović, sin Raul i kćer Zoe.

Slastičarka Ivana nije oduševila žiri

Jedini koji su se u drugoj emisiji suočili s bečkim valcerom, ali na latino način, bili su slastičarka Ivana Čuljak i njen partner Ivan Jarnec, no svojom izvedbom, kako su ga nazvali "bečkim valcerom na meksički način" nisu baš oduševili žiri.

Osvojili su tek 18 bodova, a Larisa im je poručila kako bi im najradije rekla da ponovo otplešu. Franku su pak podsjetili na meksičku sapunicu, dok je strogom Marku koreografija bila super, no po njegovom mišljenju, tehnikalije bi trebalo dodatno usavršiti.

Podsjetimo, kako smo ranije pisali, u sambi su se okušali glumac Asim Ugljen s partnericom Nikom Jelić, te brazilski model Pedro Soltz s Valentinom Walme. A iako se na plesnom podiju nije najbolje snašao, te je osvojio i prvu dvojku u showu, Asim Ugljen zasigurno je odnio titulu najboljeg zabavljača, a lošu je izvedbu u svakom slučaju nadomjestio humorom.

Matija nije skidao osmijeh s lica

Definitivno najemotivniji nastup druge emisije showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" bio je nastup TV voditelja Matije Lovreca i njegove partnerice Helene Bradvice. Iako njihova izvedba cha cha cha možda tehnički nije bila savršena, žiri je Matija osvojio snagom volje i energijom nakon pretrpljenih čak 17 moždanih udara.

Poznati DJ, urednik i voditelj tijekom izvedbe nije skidao osmijeh s lica. Tijekom snimki probi gledatelji i publika imali su priliku upoznati i njegovu kćer Mariu Angelinu, koja je ispričala kako je tatina bolest za cijelu obitelj bila najteže životno razdoblje.

Larisa mu je nakon nastupa poručila kako svojim plesom slavi život, te kako je napravio veliki korak od prve emisije. Marko je istaknuo kako mu nakon 17 moždanih udara skida kapu zbog uopće odluke da se pridruži showu.

"Ti ne da si borac, nego si već i pobjednik. Bez obzira na ocjene, od mene imaš čistu desetku za moral", kazao je Marko. Voditeljica Maja Šuput Matiji je poručila kako od nje definitivno ima glas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 15:19