Glamurozni izgled

Severina zablistala u izazovnoj haljini omiljenog Beyonceina dizajnera: ‘Haljinicu boje lila...‘

Statement kreaciju koja prati lijinu tijela potpisuje gruzijski dizajner s londonskon adresom, 38-godišnji David Koma

Severina, Superstar

 RTL

U središtu pažnje druge emisije uživo RTL-ovog glazbenog spektakla Superstar iznova je bila Severina koja je zabljesnula u elegantnoj ljubičastoj mrežastoj haljini sa svjetlucavim detaljima koja je istaknula pjevačicinu fantastičnu liniju.

Glamurozni izgled Severina je dodatno naglasila dugačkim crnim rukavicama s velikim crnim cvjetovima i naušnicama, te raspuštenom kosom u mekanim valovima. Ni najmanje ne čudi što je Severina ukrala pažnju svojim outfitom jer skulpturalnu statement haljinu koja prati siluetu tijela potpisuje slavni gruzijski dizajner s londonskom adresom, 38-godišnji David Koma.

image

Severina, Superstar

Rtl/

Inače, dizajner je doživio streloviti uspjeh nakon što su se u njegovim kreacijama pojavile slavne glazbenice Beyonce i Cheryl Cole. Upravo mu je ‘industrial chic‘ haljina koju je Beyonce nosila na dodjeli MTV Europe Music Awards priskrbila golemu popularnost, a onda se u sličnoj kreaciji pojavila i Cheryl u britanskom TV showu X Factor. Uz to, Koma je zaslužan i za Beyoncein kostim za svjetsku turneju ‘Renaissance World Tour‘.

Svojom modnom kreacijom Severina se pohvalila i na društvenim mrežama, uz stihove vlastite pjesme, ponešto izmijenjene za ovu prigodu: "Haljinicu boje lila. Ja sam, dušo, oblačila kad sam išla na Superstar", napisala je uz objavu ispod kojom je prikupila brojne komplimente i lajkove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 17:16