ČESTITALA ROĐENDAN

Severina zbunila fanove: Zaplesala u zagrljaju poznatog muškarca i nazvala ga ‘svojim vilenjakom‘

Izgleda kao da oboje uživaju u zajedničkom trenutku...

Severina i Boris Ružić

 Instagram/Severina/

Pjevačica Severina uzburkala je strasti među svojim obožavateljima nakon što je na Instagram storyju podijelila videozapis i zbunila ih. Naime, pjevačica u zagrljaju jednog muškarca pleše i smješka se.

image

Severina pleše s Borisom Ružićem

Instagram/Severina/
image

Severina pleše s Borisom Ružićem

Instagram/Severina/

Izgleda kao da oboje uživaju u zajedničkom trenutku. Severina nije tajila o kome je riječ pa je na svom storyju označila Borisa Ružića, poznatog arhitekta i dizajnera. Prije tog storyja, pjevačica je podijelila još jedan u kojem je Ružiću čestitala rođendan.

"Danas nam je divan dan jer se rodio moj vilenjak", počela je Severina. "Da su ti svi putevi obasjani božanskom svjetlošću i da te uvijek prate anđeli", poželjela mu je.

image

Severina čestitiala rođendan Borisu Ružiću

Instagram/Severina/

Ružić ima svoju tvrtku za dizajn "BR design", a osim sa Severinom, u dobrim je odnosima i s drugim zvijezdama kao što su Iva Radić, Maja Šuput, Tony Cetinski, Petar Grašo, Indira Levak i drugi.

Sudeći po čestitkama koje je arhitekt podijelio na svojem storyju, napunio je 48 godina.

image

Severina i Filip Miletić

RTL

Početkom mjeseca stala je na kraj ranijim šuškanjima o njoj i srpskom producentu Filipu Miletiću, s kojim je bila u žiriju showa "Superstar". Obožavatelji još uvijek nagađaju ima li Severina odabranika jer za sada javnosti nije ništa poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:38