MAMA LORENA NOSIĆ

SIMPATIČNA VODITELJICA POTVRDILA LIJEPE VIJESTI Stiže i druga beba, najviše se veseli kći Tjaša: 'Braco je moja duša, moje sunčeko'

Lorena Nosić
 Biljana Gaurina / CROPIX

Simpatična voditeljica Lorena Nosić uskoro će po drugi put postati mama, a za Story je otkrila da im u obitelj stiže dečko i da se njezina troipolgodišnja kći silno veseli.

- Dečko je - otkrila je Lorena Nosić koju od poroda drugog djeteta dijeli nešto malo više od dva mjeseca. Osim nje i partnera Marka Đurkovića, braci se veseli i Tjaša koja se već priprema i na discipliniranje nove bebe.

- Tjaši smo prvoj rekli. Na sreću, u njezinoj vrtićkoj grupi svi su dobili brata pa je sretna što će ga i ona dobiti. Jako je lijepo reagirala i od prvog je dana sretna. Svi nam govore da se djeca isprva vesele, ali kada s bebom moraju dijeliti pažnju, pitaju: ‘Kad ćemo ga vratiti’. Jako se veseli i govori što će mu sve kupiti, kako će ga čuvati: ‘Ako braco bude htio dirati nešto opasno, ja ću ga maknuti’. Toliko je divna da smo rekli da će biti odlično ako ostane i trećina te sreće kad ga vidi. Kad ide u vrtić, obavezno i braci da pusu, odnosno poljubi trbuh, pa mi kaže da pazim na njega i da ga čuvam. Stalno joj govorimo da će biti jako dobra seka, da će ga sve naučiti, pokazati mu, čuvati ga. Neki dan smo se vozile autom i rekla mi je: ‘Braco je moja duša, moje sunčeko i moja ljubav’ - ispričala je Lorena za Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:45