NIZ KOMPLIMENATA

Teško je odlučiti se koja je ljepša: Hrvatske zvijezde objavile zanosne fotografije s ljetovanja

Severina je objavila fotografije na kojima, sva zanosna, u ružičastoj haljini pozira uz mlin i, valjda, čeka svog Sancho Panzu

Severina

 Tomislav Krišto/Cropix

Dovoljno je pogledati najnovije fotografije koje je Nina Badrić objavila na Instagramu, a da ti se na lice navuče smiješak uz pomisao: ‘To je gušt‘. Jer popularna pjevačica, koja je s Petrom Grašom početkom srpnja otpjevala duet ‘Nemoj‘ koji drži prvo mjesto HR Top 40 liste, stvarno uživa poput svakog istinskog zaljubljenika u Jadran.

Nina, koja se već tradicionalno s početkom ljeta iz svog Zagreba seli na Hvar, s prijateljima je na par dana skoknula na Lastovo, gdje dane provodi u ljubičastom ljetnom kupaćem kostimu sa slamnatim šeširom na glavi. 51-godišnja glazbenica ispravno je zaključila da joj za fotografije što ih je objavila ne treba ni šminka ni nekakav glamour, jer prirodno je najljepše, a za tu odluku dobila je niz komplimenata.

Nešto južnije, na grčkom Mykonosu ljetuje Severina (51), koja je nedavno objavila novi album, a na jesen ćemo je gledati kao članicu žirija RTL-ovog showa Superstar. Splićanka se na društvenim mrežama pohvalila i fotografijama snimljenim u društvu poznatog kuhara Nusreta Gokcea, poznatog po nadimku Salt Bae koji se proslavio i time što sol s vrhova prstiju prvo baca na podlakticu, a potom na posudu. Kritičari za njega nemaju isključivo riječi hvale, a izgleda da se s njima slaže i publika, pošto je jedna Severinina pratiteljica na Instagramu napisala kako Salt Bae svoje delicije naplaćuje kao da je na tanjuru servirao novi automobil. Severina to nije komentirala, umjesto toga objavila je nove slike na kojima, sva zanosna, u ružičastoj haljini pozira uz mlin i, valjda, čeka svog Sancho Panzu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 22:32