TRI I POL GODINE

U najljepšem sjećanju: Za Oliverov rođendan održat će se koncert za članove obitelji

Pozitivnost je zadržao do samog kraja, ali i snagu, jer nije se predavao ni u posljednjim danima

Oliver Dragojević

 Vojko Basic/Cropix

Oliver Dragojević bi na današnji dan proslavio svoj 74. rođendan, a prošle su tri i pol godine od kad nas je napustila omiljena pjevačka zvijezda.

Od jutros ga se prisjećaju, društvene mreže su preplavljene njegovim pjesmama te mnogi imaju potrebu iskazati mu ljubav I čestitati rođendan, a Olivera su se uz suprugu Vesnu prisjetili i brojni njegovi prijatelji i obožavatelji.

'Dragi naš dida, danas, 7. 12. bi navršio 74 godine. Tužni smo bez tebe. Puno te voli tvoja familija kao što si ti volio nas', napisala je supruga Vesna Dragojević na svom Facebook profilu i uz to podijelila Oliverovu pjesmu 'Kad mi dođeš ti'.

image

Vesna Dragojević - objava

Screenshot/facebook

'Osjećam se grozno, kad bih barem mogla preskočiti današnji dan. Tužni smo. Otkako je umro, nismo slavili njegov rođendan. Živjeli smo 46 godina zajedno. Mi sve znamo što bi on volio i htio raditi za svoj rođendan. Znate, on je za svoje rođendane radio humanitarne koncerte. Oliver vam se držao ovoga: 'Ja ću vama pokloniti, nemojte vi meni'. I tako je i bilo', ispričala je Vesna za 24 sata. A otkrila je da će u čast Oliverovog rođendana danas održati koncert u crkvi sv. Josipa u Veloj Luci pod kontroliranim uvjetima i uz ograničeni broj publike, no samo će stariji članovi obitelji Dragojević biti nazočni.

Pozitivnost je zadržao do samog kraja, ali i snagu, jer nije se predavao ni u posljednjim danima. Vesna i sinovi danonoćno su bili uz njegovu postelju sve dok ih zauvijek nije napustio čovjek koji unatoč zvjezdanom statusu nikada nije previše poletio. Upravo je zato i bio voljen među kolegama i publikom te nikada neće biti zaboravljen.

Podsjetimo, Oliver je svoje je oči zauvijek zatvorio 2018. godine. u 71. godini života, nakon teške borbe s karcinomom pluća. Iako optimističan i pozitivan do zadnjeg trena, opaku bolest ipak nije mogao pobijediti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:29