‘SRETNO!‘

Vjenčali se RTL-ova voditeljica Jelena Pajić i hrvatski glazbenik: ‘Krećemo! In 3, 2, 1...‘

Crno-bijelu fotografiju s vjenčanja objavio je mladenac na svom Facebook profilu...

Petar Ćulibrk i Jelena Pajić

 Facebook

RTL-ova voditeljica i reporterka Jelena Pajić i hrvatski jazz glazbenik Petar Ćulibrk vjenčali su se u Zagrebu.

Novi suprug RTL-ove voditeljice objavio je vijest koja je obradovala mnoge na svom Facebook profilu uz crno-bijelu fotografiju s vjenčanja.

"Krećemo! In 3, 2, 1...", objavili su mladenci na Facebooku, a uslijedile su brojne čestitke i lijepe želje novovjenčanom sretnom paru.

Podsjetimo, Jelena Pajić ekipi Informativnog programa RTL-a pridružila se 1. ožujka 2018. godine, nakon što je 13 godina radila na HRT-u.

Bila je dobro poznato voditeljsko lice emisija “Dobro jutro, Hrvatska” i “Bingo showa”, a onda je ležerni program odlučila zamijeniti ozbiljnim informativnim.

- Ni u jednom se trenutku nisam zapitala jesam li pogriješila. Tako sam odlučila i stojim iza toga. Nisam osoba koja poslije razmišlja što bi bilo kad bi bilo, nego dajem sve od sebe za to novo. Ono što je bilo, to je stepenica koju sam prošla. Sve drugo nema smisla, baš kao kada ljudi žale zbog nekih starih prijateljstava ili ljubavi - izjavila je u razgovoru za Jutarnji prije četiri godine pa dodala:

- Mislila sam da će biti mnogo stresnije, da ću se dulje prilagođavati, no kad sam prije godišnjeg hodala redakcijom RTL-a, shvatila sam da se osjećam kao da sam doma. S druge strane, tih prvih šest mjeseci uistinu mi je i proletjelo iako je stresa, naravno, bilo. Bilo je i treme, pogotovo na početku, a ima je i sada. Ali cijela ekipa je super i od velike pomoći, svi su tu što god treba, pa mi je automatski sve lakše i ljepše odraditi,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 23:03