GLAZBENI SPEKTAKL

Sve je spremno za prvu emisiju ‘Superstara‘ koja ide uživo: ‘Skoro sam se rasplakala kad sam vidjela pozornicu!‘

Mlade i talentirane ljude kroz show će voditi Antonija Blaće

Superstar žiri

 RTL

Sve je spremno za prvu emisiju uživo glazbenog spektakla ‘Superstar‘ koja na RTL-u danas kreće s početkom u 20.15 sati. U zagrebačkom Jadran filmu produkcija ‘Superstara‘ pripremila je arenu unutar studija od 1200 metara kvadratnih.

- U studiju smo instalirali 450 metara kvadratnih LED ekrana, imamo preko 200 metara aluminijske konstrukcije za rasvjetu. Zanimljivost pozornice jest što je građena u 360 stupnjeva, imamo malu arenu unutar studija - najavio je kreativni producent Vanja Meandžija.

U izgradnji impozantnog studija sudjelovalo je 60 ljudi, a za realizaciju jednog ‘Superstara‘ uživo potrebno je 120 ljudi, koliko ih je zaposleno na pripremi najelitnijeg glazbenog natjecanja u zemlji.

- Imamo bend uživo koji čini 14 izvođača, brojne plesače, a sve snima 12 kamera - dodaje Meandžija.

Blještavim studijem oduševljeni su i kandidati koji već danima pripremaju spektakularnu emisiju uživo.

- Pozornica izgleda savršeno, puno je svijetla, kamera, divnih kadrova, izgleda fantastično - komentirala je Hana Ivković.

- Nas 12 je pričalo o pozornici, prelijepa je, velika, svijetla... Skoro sam se rasplakala kada sam je prvi put vidjela, to je san koji sanjaš čitav život, da staneš na ovakvu pozornicu - kaže Vanessa Kralj koja će večeras skupa s ostalim natjecateljima zapjevati pred publikom i žirijem kojeg čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković. Oni su izdvojili 12 kandidata (Hana Ivković, Anatalia Filimone Kević Zandamela, Mia Ribić, Lana Mandarić, Vanessa Kralj, Andrea Jelonjić, Toni Peruško, Dino Miklaužić, Petar Šegedin, Ivan Vidović, Luka Veljković i David Amaro), koji se sada bore za titulu ‘Superstara‘ i nagradu od 50 tisuća eura u emisijama uživo.

Mlade i talentirane ljude kroz show će voditi Antonija Blaće. Voditeljica iza sebe ima niz velikih studijskih i projekata uživo, no i dalje s velikim uzbuđenjem iščekuje prvu epizodu ‘Superstara‘ uživo.

- Uvijek je uzbuđenje uoči emisija uživo, uvijek jedva čekam, taj adrenalin je nešto posebno - priznala je Antonija Blaće.

Top 12 kandidata spremno je za svoje nastupe, a već dvoje od njih večeras će morati napustiti show. O njihovoj sudbini u showu odsad odlučuju isključivo gledatelji koji će moći glasati za svoje favorite telefonskim pozivima i SMS porukama s teritorija Republike Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:04