TRAŽI BLISKI SUSRET

Američka glazbenica Demi Lovato ima novu misiju: ‘Krećem na put u potrazi za izvanzemaljcima‘

Demi planira intervjuirati znanstvenike, ljude koje su oteli izvanzemaljci i provoditi vlastite eksperimente
Demi Lovato
 Miguel Riopa

Poznata američka glazbenica Demi Lovato (28) kreće u lov na svemirce.

- Krećem na put u potrazi za izvanzemaljcima - rekla je Demi, koja će producirati i voditi novu Peacockovu emisiju "Unidentified". Peacock je relativno nova američka streaming platforma u vlasništvu NBC-a koju možemo usporediti s Netflixom.

"Unidentified" je dokuserija o lovu na izvanzemaljce, a glazbenica će svoja istraživanja o svemircima ispričati jedinstvenim i zabavnim stilom. Kako će ova nova dokuserija izgledati, objasnili su iz Peacocka.

- Demi planira dovoljno naučiti o izvanzemaljcima intervjuirajući znanstvenike, ljude koje su oteli izvanzemaljci i provoditi vlastite eksperimente kako bi inicirala te bliske susrete i sklopila mir s vanzemaljcima te na kraju spasila sebe - navode iz Peacocka.

Uz nju, u ovoj dokuseriji glumit će i njena starija sestra Dallas (33) i najbolji prijatelj Matthew Scott Montgomery (32).

- Tijekom ove hrabre avanture nada se da će uvjeriti svoje prijatelje, obitelj i milijune svojih sljedbenika ne samo da postoje inteligentna bića izvan Zemlje, već i da su ovdje!‘ - oglasili su se iz Peacocka.

Podsjetimo, prošlog mjeseca, američko Ministarstvo obrane potvrdilo je da su snimke neidentificiranih letećih objekata iz 2019. godine potpuno legitimne.

image
Vevo/Planet/Profimedia

Ovo je ohrabrujući potez za glazbenicu s obzirom na to da još od 2018. godine pati od posljedica predoziranja. U svojoj novoj pjesmi "Dancing with the Devil", Demi Lovato detaljno je opisala predoziranje heroinom i fentanilom zbog kojeg je skoro smrtno stradala u svojoj vili u Hollywoodu prije dvije godine. Osim pjesme, njena bitka s drogom prikazana je i u istoimenom dokumentarcu koji je izašao ove godine.

- Mozak mi je ostao oštećen, a i dan danas se borim s posljedicama - izjavila je glazbenica.

Oštećenje mozga posljedica je tri moždana udara i jednog srčanog udara, što joj je uzrokovalo djelomično oštećenje sluha i vida.

Kada će ova dokuserija "Unidentified" biti premijerno objavljena, ne zna se, no zasad je poznato da će imati četiri dijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 07:22